Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reușite, un om fără idei, fără pregătire. Pentru el, șpaga era singura natură firească a lucrurilor (VIDEO)

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reușite, un om fără idei, fără pregătire. Pentru el, șpaga era singura natură firească a lucrurilor (VIDEO)

Un articol de: - 07 Sep 2015, 21:12
Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reușite, un om fără idei, fără pregătire. Pentru el, șpaga era singura natură firească a lucrurilor (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre arestarea preventivă a primarului Capitalei, Sorin Oprescu, și despre reacțiile care au apărut în mediul politic.
Sorin Oprescu este în arest, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mâine-poimâine se va judeca primul recurs.

Stângăcia intervenției oamenilor politici care ca de obicei și-au respectat reputația și au fost ridicoli, și am aici în minte intervenția totalmente aiurea a primului ministru Victor Ponta care a vorbit despre Sorin Oprescu ca despre un sfânt.

Deși dincolo de matrapazâcurile și escrocheriile pe care acesta le făcea și care sunt evidente trebuie să spunem că Sorin Oprescu a avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reușite practic, zero reușite, un om fără idei, fără pregătire, picat ca din sopru cum ar spune ardelenii în această funcție, un om care s-a mai făcut de râs și a mai închis un pic cercul ăla al oamenilor veniți la Primăria Capitalei de nicăieri și de la care nu aveam foarte multe pretenții.

Vă dați seama ce râd ceilalți primari ai Capitalei la  ora asta că doar nu a inventat Sorin Oprescu șpaga. Sorin Oprescu, l-am ascultat pe Piedone astăzi, doar eu și cu el am fost într-adevăr corecți pe tema asta, de la început și până la sfârșit am apreciat ce a spus, orice om sănătos la cap vorbește așa despre primarul săltat al Capitalei.

Nu are sens să apărem în fața oamenilor pe care încă o dată îi desconsiderăm și să vorbim cu mănuși despre Sorin Oprescu.

Nu, l-au luat, era un șpăgar, bineînțeles așa a fost întotdeauna ca om, era un escroc mărunt și în anii 80 și în anii 90, și să vă spună tăticu ceva: pentru Sorin Oprescu, asta era singura natură firească a lucrurilor”, a afirmat jurnalistul.

Radu Banciu, despre Sorin Oprescu: A avut un mandat absolut lamentabil de primar al Capitalei cu zero reușite, un om fără idei, fără pregătire. Pentru el, șpaga era singura natură firească a lucrurilor


Citeşte mai multe despre:   Sorin Oprescu,   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu