Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: FISC-ul nici nu ar trebui să colecteze 10-20 de ani de la prostime. Mergeți peste ăia mari să nu mai rămână nimic din ei! Prezumția de nevinovăție e pentru lumea civilizată, nu pentru borfași (VIDEO)

Radu Banciu: FISC-ul nici nu ar trebui să colecteze 10-20 de ani de la prostime. Mergeți peste ăia mari să nu mai rămână nimic din ei! Prezumția de nevinovăție e pentru lumea civilizată, nu pentru borfași (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2015, 21:32
Radu Banciu: FISC-ul nici nu ar trebui să colecteze 10-20 de ani de la prostime. Mergeți peste ăia mari să nu mai rămână nimic din ei! Prezumția de nevinovăție e pentru lumea civilizată, nu pentru borfași (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cazul unei femei din Bârlad care a fost somată de Fisc, după ce aceasta a primit donații pentru a-și ajuta nepoata. În acest context, Banciu a vorbit despre activitatea FISC-ului, susținând că marii escroci ar trebuit urmăriți de instituțiile statului, nu oamenii simpli, săraci.

”Avem aici o altă dovadă că trăim în România: o femeie de 56 de ani din Bârlad, asistent maternal pentru cei doi nepoți ai ei, trăiește cu spaima că va fi îngropată în datorii după ce a primit somații de la Agenția Județeană a Finanțelor Publice Vaslui.

Raluca, nepoata ei cu o inteligență peste medie, a apărut în presă, ea a reușit să fie premianta clasei, să participe la olimpiade de matematică și de limba română, în ciuda faptului că învăța printre gândaci. A primit donații, au reușit cât de cât să trăiască mai bine și acum FISC-ul urlă la femeie să plătească impozitele, iar femeia nu știe pentru ce să le plătească. La cum merg lucrurile va fi săltată și în aceste condiții nu va mai rămâne cu mare lucru.

Cică fetița are acum cărți și caiete. Nu știu dacă are și etichete sau coperți. Mai trăiește și ea mai uman. Au sărit ăștia de la FISC pe ea. Lucurile astea se vede că sunt făcute în țara nimănui. Sigur că ei au dreptate când se duc peste marile averi și peste toți escrocii ăștia.  E și jenant să stai de vorbă cu ăia. Prezumția de nevinovăție e pentru lumea civilizată, nu pentru borfași.

În cazuri de genul ăsta ar trebui intervenit cu ordonanță de urgență. Ar trebui să-i lăsați pe oamenii ăștia în pace. FISC-ul nici nu ar trebui să colecteze 10-20 de ani de la prostimea asta. Mergeți peste ăia mari să nu mai rămână nimic din ei, că numai așa putem să-i facem să se dea pe brazdă, numai așa urmașii lor se vor întreba dacă se merită să mai riște să fure, nu ăstora amărâți că așa și oamenii corecți se vor teme și nu e firesc”, a susținut Radu Banciu.

Radu Banciu: FISC-ul să meargă peste ăia mari să nu mai rămână nimic din ei

Citeşte mai multe despre:   Lumea lui Banciu,   Radu Banciu,   Fisc,   coruptie,   donatii,   impozit,   Stiri Barlad