Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Gâdea are buze perfecte, le face cu mov. Cum e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume?

Radu Banciu: Gâdea are buze perfecte, le face cu mov. Cum e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume?

Un articol de: - 24 Sep 2013, 23:41
Radu Banciu: Gâdea are buze perfecte, le face cu mov. Cum e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume? Foto: B1 Tv Eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marți seara, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre faptul că realizatorul TV Mihai Gâdea nu îl poate înjura niciodată pe nume în direct.

„Această arătare cu buzele perfecte nu poate niciodată să ne spună pe nume. Este un război de o lașitate fermecătoare când unii nu pot să facă ceva și dau vina pe alții, că ăia de ce pot. Când tu te pretinzi revoluționarul națiunii nu poți tu să-l înjuri pe Banciu? Chiar niciodată nu poate să mă înjure pe nume? Ești un nimeni, atâta timp cât nu ai curajul să îmi spui de ce mă faci dobitoc. Vino cu un nume și cu acuzații direct la persoană”, spune Radu Banciu.

Jurnalistul comentează că nici dacă i-ar pronunța Gâdea numele în fiecare emisiune, nu ar reuși să atingă ratingul „nesimțit și măsluit” al celor de la Antena 3.

„Ce considerente, că nu poți pronunța numele lui Banciu pe Antena 3 ca nu cumva să-mi ridici mintea la fileu. Nu tânjim noi la procentele măsluite de Varan. Dar chiar e posibil ca Dumnezeul Antenelor să nu mă poată înjura pe nume? Chiar îl invit. Și asta este dovadă de democrație”, a mai spus Banciu.

Banciu: Cum este posibil să nu poată Gâdea să mă înjure pe nume?
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Mihai Gadea