Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Instanța zice că Gică Popescu a scris patru cărți, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. Așa a ieșit și Copos. Niște impostori! (VIDEO)

Radu Banciu: Instanța zice că Gică Popescu a scris patru cărți, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. Așa a ieșit și Copos. Niște impostori! (VIDEO)

Un articol de: - 05 Oct 2015, 21:08
Radu Banciu: Instanța zice că Gică Popescu a scris patru cărți, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. Așa a ieșit și Copos. Niște impostori! (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre decizia instanței de a admite cererea de eliberare condiționată a lui Gică Popescu, dar și despre cea a procurorilor de a face recurs.

”Gică Popescu, un alt pârlit al societății moderne... Ați văzut ce față avea? Numai pentru asta i-aș mai da zece ani. Gică Popescu, un evazionist fiscal, unul care s-a crezut deasupra legii, un arogant. Asta cu piciorul o știam și noi, Gicule, dar nu am furat! Tu te-ai apucat și de furt.

Instanța susține că el a scris patru cărți, bune, științifice. Ok, dar el era la nivelul Punguței cu doi bani la ce citise. E greu, totuși, să scriii patru cărți cu caracter științific.

Evident că procurorii s-au opus și este și firesc să facă lucrul ăsta. Chiar mă și bucur. Dumnezeule, mi se pare chiar rarisim, aproape incredibil că mai există oameni de bună credință în această țară. Da tată, așa și e. Cum să ieși pretinzând că ai scris patru cărți. Bine, că nu numai ăsta ar fi motivul. Unii mai spun că el a stat suficient după gratii, totuși, (se vrea liber n.r.) fraudând, profitând de această lege abjectă cu scrisul de lucrări științifice care dă ocazia unor trântori, lenești și analfabeți să eludeze legea.

Dacă ar ajunge un savant după gratii și ar scrie o lucrare recunoscută mondial l-ai lăsa acasă imediat cum ar termina-o, dar ăștia sunt niște impostori. Așa a ieșit și Copos: a scris cărți, apoi tot el le-a cumpărat și le-a aruncat la canal pe toate dimineața, cum se făcea pe vremuri cu ziarele”, a spus Radu Banciu.

”Va ieși, evident, în câteva zile. Contestația procurorilor se va întâmpla, dar e clar că zilele după gratii îi sunt numărate. Apoi cu gargară: Baciu, gloria fotbalului...”, mai crede Banciu.

Radu Banciu, despre decizia instanței în cazul lui Gică PopescuCiteşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Gica Popescu,   inchisoare,   eliberare conditionata,   George Copos,   carti