Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: La Eforie Nord l-am văzut pe Blaga cu roșu ăla de tavernă. Îl luase și pe el un pic soarele, așa că a vorbit despre iertare, despre curaj și despre ideea ca tinerii să nu părăsească niciodată partidul (VIDEO)

Radu Banciu: La Eforie Nord l-am văzut pe Blaga cu roșu ăla de tavernă. Îl luase și pe el un pic soarele, așa că a vorbit despre iertare, despre curaj și despre ideea ca tinerii să nu părăsească niciodată partidul (VIDEO)

Un articol de: - 04 Sep 2015, 20:56
Foto: B1 TV Eveniment

Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre discursul ținut de copreședintele PNL, Vasile Blaga, la Școala de vară a tineretului liberal.

”Copreședintele PNL, l-am văzut astăzi la Eforie Nord, îi mai lipsea tabla aia să scrie așa: Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, București Nord, Constanța, Eforie, cum scria pe vremuri pe trenurile alea interminabile.

Deci Eforie Nord, la tabăra de vară Universiada  de vară, cum vreți să-i spuneți, denumirea oficială este Școala de vară a tineretului național liberal, e adevărat care se ține în septembrie, dar nici anotimpurile nu mai sunt ce au fost.

Ei bine, la Eforie Nord l-am văzut pe Blaga cu roșu altfel decât cel caracteristic lui, roșu ăla de tavernă să-i spunem elegant, era prins de razele soarelui carpato-danubiano-pontic. Îl luase și pe el un pic soarele, așa pe Vasile Blaga care a vorbit despre iertare, despre curaj și despre ideea ca tinerii să nu părăsească niciodată partidul. Probabil doar cu picioarele înainte.

Sunt momente în care totuși , mai ales atunci când ești la guvernare și partidul conduce, , și când vezi că lucrurile nu merg, trebuie să ai curaj să le spui cu orice risc.

În fine, multe discuții care nu ne privesc pe noi, că noi nu suntem nici tineri, nici liberali, dar mai dezvăluia Vasile Blaga, <și când mă hotărăsc să nu mai fac politică, plec acasă, dar nu plec din PNL.

Ei, asta este cu tâlc ...<Învățati să mai și iertați>, a recomandat Vasile Blaga ca un popă, ”, a afirmat Banciu.

Radu Banciu: La Eforie Nord l-am văzut pe Blaga cu roșu ăla de tavernă. Îl luase și pe el un pic soarele, așa că a vorbit despre iertare, despre curaj și despre ideea ca tinerii să nu părăsească niciodată partidul


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   Lumea lui Banciu,   Vasile Blaga
 
Loading...