Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Nu avem nevoie de mila lui Rourke. Face adăpost pentru câini pentru că n-a muncit deloc pentru banii aceia

Radu Banciu: Nu avem nevoie de mila lui Rourke. Face adăpost pentru câini pentru că n-a muncit deloc pentru banii aceia

Un articol de: - 23 Sep 2013, 23:39
Radu Banciu: Nu avem nevoie de mila lui Rourke. Face adăpost pentru câini pentru că n-a muncit deloc pentru banii aceia Foto: B1 TV Eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, luni seara, în cadrul emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV, despre gestul actorului american Mickey Rourke de a oferi 250.000 de dolari pentru a construi un adăpost uriaș pentru găzduirea maidanezilor din România.

Banciu spune că ţara nu are nevoie de astfel de "eroi" care au câştigat averi nefăcând nimic.

"Ce idiot şi Mickey Rourke, e clar că a câştigat uşor banii ăştia, s-a dus el pe munte şi a zis o replică de 40 de ori şi gata, i-au venit banii. Ăştia sunt bani nemunciţi, de aia aruncă fără cap cu ei. Dacă ar fi un chirurg care ar fi muncit ani întregi pentru banii ăştia, nu-i arunca el pe nişte câini. Rourke în loc să zică ce baftă pe el că are atâţia bani, să facă ceva cu ei, că doar alţii n-o să mai prindă aşa repede că nu e businessman, el i-aruncă aşa. Dar nu de salvatori din ăştia am eu nevoie, n-am nevoie de mila lui, că gesturile astea măreţe făcute cu bani care practic nu sunt ai lui, deci nu sunt munciţi cu adevărat de el, nu mă impresionează", a spus Banciu.

Actorul american a decis să construiască un adăpost pentru câinii comunitari pe care să-l numească "Sanctuarul câinilor sălbatici din România".

În ce privește mărimea, presa din SUA scrie că acesta ar putea fi cât un stadion de fotbal.


Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu