Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Banciu: Turcescu s-ar întoarce în presă să mai deontologească puțin, dar numai pe foarte mulți bani (VIDEO)

Radu Banciu: Turcescu s-ar întoarce în presă să mai deontologească puțin, dar numai pe foarte mulți bani (VIDEO)

Un articol de: - 03 Oct 2014, 23:50
Radu Banciu: Turcescu s-ar întoarce în presă să mai deontologească puțin, dar numai pe foarte mulți bani (VIDEO) Eveniment

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri seară, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” de pe B1 TV, o eventuală revenire în presă a lui Robert Turcescu, cel care a recunoscut că a fost ofițer acoperit, însă numai la o televiziune unde nu „îi va fi îngrădită libertatea de exprimare”.

„Ce mă indignează pe mine este faptul că el spune că se va întoarce în presă acolo unde va avea libertate editorială deplină și nu va simți că își minte telespectatorii. Cum să fii atât de mizerabil să vii să spui așa ceva, că tu ești deontolog. E un laș, n-a avut niciodată curajul să spună niciodată ce gândea, iar acum pretinde că de fapt era o victimă a presei, că presa nu era pregătită, liberă, pentru unul ca el. Un nesimțit, care pretinde că aici era îngrădit de cineva. După ce a făcut numai ce a vrut și a făcut avere, fără măcar să muncească, numai cât dădea telefoane să aranjeze emisiunile, acum vine cu tupeul ăsta. Numai minciuna, lașitatea, lăudăroșenia și șpaga îl caracterizează. Acum dai să te întorci în presă să deontologești iarăși pe bani foarte mulți”, a spus Banciu.

„Totul a fost un joc de culise. A plecat ca un laș, nici măcar n-a avut curajul să ne spună de ce a plecat. Să vină și să spună  cine îi punea pumnul în gură, de ce n-a putut să fie independent. O va face, dar pe foarte mulți bani. Sigur, după alegerile prezidențiale, când va hotărî de partea cui să joace, va fi mult mai ușor pentru el, ca jurnalist. Lui îi trebuie un spațiu de emisie uriaș, i-ar trebui un pact cu Dan Voiculescu, doar e un adevărat om de presă”, a mai spus jurnalistul.

Banciu, despre revenirea lui Turcescu în presă


Citeşte mai multe despre:   turcescu,   Robert Turcescu,   presa