Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un membru al CNA, caracterizat drept 'slugarnicul de serviciu al PSD-ului'. Cine l-a criticat și care a fost motivul (FOTO)

Un membru al CNA, caracterizat drept 'slugarnicul de serviciu al PSD-ului'. Cine l-a criticat și care a fost motivul (FOTO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 12 Iul 2019, 08:30
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a fost caracterizat drept 'slugarnicul de serviciu al PSD-ului' de către Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, relatează G4media.

Asta după ce Radu Herjeu îl criticase pe președintele Iohannis într-o postare pe Facebook.

”Unul dintre acești lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralității politice și a ieșit public cu un atac politic decerebrat la adresa Președintelui României. 

Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului în spațiul public”, a precizat Gigel Știrbu într-un comunicat de presă, citat de G4media.

Pe cale de consecinţă, şeful Comisiei de cultură arată că va cere audierea lui Radu Herjeu în comisie pentru ”încălcări grave și repetate ale reglementărilor Legii audiovizualului și a Codului etic a membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică”.

”Este absolut necesară modificarea Legii audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcții sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcția publică”, mai arată Știrbu.

Foto: Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților (sursa foto: Facebook / Gigel Știrbu)

  • Despre ce critici la adresa preşedintelui Iohannis vorbea Gigel Știrbu, președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților

Într-o postare de pe Facebook, de miercuri, Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) preciza că:

"Cum să-ți permiți tu, un politician (sau ”politruc”, după propria-ți mărturisire) ajuns la Cotroceni din greșeală și cu mult noroc ajutat de stele, să dai indicații și ordine despre cum ar trebui desființată o secție independentă de investigare a infracțiunilor magistraților, singură, de altfel, condusă de niște magistrați validați de alți magistrați, aleși de toți magistrații din țară?

După ce, timp de 5 ani, ți-ai construit o imagine falsă, repetând mecanic sloganuri despre neamestecul politicului în justiție? Sigur, proștii arondați propagandei care te deservește nu văd nicio contradicție aici!"

Foto: Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) (sursă foto: Facebook / Radu Herjeu)

Postarea originală de pe Facebook a lui Radu Herjeu, membru în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA)

Citeşte mai multe despre:   CNA
 
 
 
Loading...