Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Mazăre, ironizat de Cristian Țopescu la Herghelia Mangalia: „Marea surpriză ar fi fost dacă ar fi venit costumat în cal”

Radu Mazăre, ironizat de Cristian Țopescu la Herghelia Mangalia: „Marea surpriză ar fi fost dacă ar fi venit costumat în cal”

Un articol de: B1 TV - 18 Aug 2013, 17:37
Radu Mazăre, ironizat de Cristian Țopescu la Herghelia Mangalia: „Marea surpriză ar fi fost dacă ar fi venit costumat în cal” Eveniment

Herghelia de la Mangalia revine în circuitul turistic. După ce ani de zile a fost lăsată de izbelişte, astăzi, au fost reluate cursele de trap şi gallop pe hipodromul care aparţine Hergheliei . Printre participanţii la evenimentul de redeschidere a hergheliei a fost şi primarul Constanţei, Radu Mazăre. Acesta  a fost ţinta ironiilor celor din jur, pentru că a venit costumat în jocheu.

Aproximativ 200 de persoane au participat la redeschiderea Hergheliei de la Mangalia. Printre participanţi s-a aflat şi primarul Constanţei Radu Mazăre, care a venit costumat în jocheeu. Acesta a fost însă ţinta glumelor celor din jur. Jurnalistul Cristian Ţopescu l-a ironizat pe edil.

„Marea surpriză ar fi fost dacă Radu Mazăre ar fi venit costumat în cal”, a spus jurnalistul.

Deşi spune că îi plac caii, excentricul edil al Constanţei a recunoscut că nu îi place să-i şi călărească.

„Îmi plac caii, îmi plac animanlele, dar călăritul nu. Nici nu poți să le faci pe toate, mă întrebau mai devreme dacă eu călăresc și am spus că ziua nu”, a spus edilul.

Herghelia va fi introdusă atât în circuitul turistic, cât și în circuitul național al curselor de cai, urmând să fie cooptate în proiect case de pariuri specializate în domeniu. Înainte de 1989, herghelia avea peste 550 de cai. Acum mai are doar 350 de cai rasa pur sânge arab dar şi peste 500 hectare de teren.

Oaspeții au fost apoi invitați să urmarească, alături de turiștii aflați la eveniment o cursă de gallop și o demonstrație de trap.

Lucrările de reabilitare ale obiectivului a au costat circa 4,5 milioane lei, sumă alocată de Consiliul Judeţean Constanţa. Obiectivul  a fost înființat în anul 1928.

Mazăre, ironizat de Cristian Țopescu la Herghelia Mangalia
Embed:


Citeşte mai multe despre:   radu mazare