Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Naum, Radu Banciu şi un căţel au deschis prima ediţie "Razii de noapte"

Radu Naum, Radu Banciu şi un căţel au deschis prima ediţie "Razii de noapte"

Un articol de: - 04 Apr 2011, 23:20
Radu Naum, Radu Banciu şi un căţel au deschis prima ediţie "Razii de noapte" Eveniment

Prima ediţie a emisiunii "Razii de noapte", cea mai nouă producţie marca B1 TV, a fost deschisă, luni seară, în acordurile formaţiei Blues Experience. În primele momente ale emisiunii, Radu Naum a explicat pe scurt ce vor putea urmări telespectatorii în acest late night show care va fi transmis în fiecare zi de luni până joi, în intervalul 23:00 - 00:30.

"Este un program foarte simplu, în care vobrim direct, ca şi cum am fi acasă, la o terasă sau cu o bere în faţă. Despre orice ne imaginăm şi, sigur, despre multe lucruri despre care se vorbesc înt-un fel în limbajul dublu şi altfel aici la noi la Razii de noapte", a explicat Radu Naum.

După prezentarea formaţiei şi a decorului, în platou şi-a făcut apariţia şi cel de-al doilea Radu. Banciu nu a venit însă singur la emsiune, ci însoţit de un căţel pe cât de scump, pe atât de cuminte. Motivul? Dezbaterea controversatei teme referitoare la eutanasierea câinilor comunitari.

Razii de noapte, primele imagini


Într-o manieră unică, cele două "figuri" ale Turului Franţei îşi propun să facă oamenii să se simtă bine şi să îşi dorească să nu rateze nicio ediţie a emisiunii. Publicul are astfel ocazia să urmărească o emisiune de ironie fină, de bun gust de la început până la sfârşit, în care îşi vor face loc toate subiectele şi oamenii care contează.

În fiecare ediţie vor fi câte doi invitaţi, din orice domeniu, politicul fiind singurul mai neglijat. Un loc aparte îl vor ocupa materialele filmate, insolite, din categoria „ce se întâmplă” (de exemplu: beţivanii de pe Lipscani care se plimbă mahmuri la 2 dimineaţa, Bucureştiul interzis - cartiere în care nu te poţi duce după o anumită oră, sau cei care pescuiesc în Dâmboviţa).

Rămâi pe B1 TV pentru un altfel de show, în care prezenţa de spirit şi flerul sunt ingrediente nelipsite!

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   catel