Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Radu Naum şi Radu Banciu vor fi „Razii de noapte”, din 4 aprilie, în direct pe B1 TV!

Radu Naum şi Radu Banciu vor fi „Razii de noapte”, din 4 aprilie, în direct pe B1 TV!

Un articol de: - 01 Apr 2011, 16:49
Radu Naum şi Radu Banciu vor fi „Razii de noapte”, din 4 aprilie, în direct pe B1 TV! Eveniment
Radu Naum şi Radu Banciu, cele două „figuri” ale Turului Franţei, vor fi, începând din 4 aprilie, „Razii de noapte”, în direct pe B1 TV!

Într-o manieră unică, cei doi Razi vor face oamenii să se simtă bine şi să îşi dorească să nu rateze nici o ediţie a late night show-ului lor. În fiecare zi de luni până joi, în intervalul 23.00 – 00.30, publicul va avea ocazia să urmărească prima emisiune de ironie fină, de bun gust de la început până la sfârşit, în care îşi vor face loc toate subiectele şi oamenii care contează. În fiecare ediţie vor fi câte doi invitaţi, din orice domeniu, politicul fiind singurul mai neglijat.

Un loc aparte îl vor ocupa materialele filmate, insolite, din categoria „ce se întâmplă” (de exemplu: beţivanii de pe Lipscani care se plimbă mahmuri la 2 dimineaţa, Bucureştiul interzis - cartiere în care nu te poţi duce după o anumită oră, cei care pescuiesc în Dâmboviţa etc.).

Cu un stil total diferit de al celorlaţi realizatori de emisiuni nocturne, Radu şi Radu vor face un altfel de show, în care prezenţa de spirit şi flerul vor fi ingrediente nelipsite. „Vrem ca oamenii să se destindă, să se simtă în largul lor, să aibă senzaţia că sunt parte a grupului de discuţie. O să râdem chiar şi de noi. Vom discuta despre lucrurile fireşti care trebuie spuse la capătul unei zile de stres, prostii şi nervi. Va fi locul în care toată lumea se va simţi bine”, ne-au mărturisit cele două proaspete vedete B1.

Naum şi Banciu au avantajul unei vaste experienţe jurnalistice, o cultură bogată şi rutina directului, calităţi care sunt o garanţie a succesului celei mai noi emisiuni B1.

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   B1,   emisiune