Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Raed Arafat, scos din sărite de sătenii care se uitau la pompierii care încercau să le salveze casele afectate de viituri: 'Aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă'

Raed Arafat, scos din sărite de sătenii care se uitau la pompierii care încercau să le salveze casele afectate de viituri: 'Aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă'

Un articol de: B1.ro - 11 Iul 2018, 15:53
Eveniment

Deja cunoscutul tablou în care pompierii scot apa din casele afectate de viituri, iar săteni stau și se uită, l-au scos din sărite pe Raed Arafat, secretard e stat în MAI.

Arafat a reacționat dur, certându-i pe cei care stăteau cu mâinile în sân așteptând ca militarii să le salveze gospodăriile din fața urgiei naturii.

 “La Vâlcea am văzut bătrâni care îşi curăţau casele alături de pompieri şi am văzut şi tineri care stăteau şi se uitau. Chiar unuia dintre ei i-am zis că, totuşi, ar fi bine să ajute pompierii. Dacă pompierii lucrează la ei în casă ar trebui să lucreze şi ei. Au trecut la treabă. Nu ştiu cât timp au lucrat alături de pompieri, dar lucrurile diferă de la un loc la altul şi de la om la om. Am văzut oameni la 70-80 de ani lucrând alături de pompieri.

Diferenţa e de educaţie şi de experienţă. Cei care sunt bătrâni sunt obişnuiţi să-şi facă treaba singuri. Nu se aşteptau să vină pompierii să-i ajute. Alţii mai tineri aşteaptă ca totul să fie servit pe tavă şi ei să nu facă Nimic. E o atitudine greşită", a declarat Raed Arafat, potrivit Digi 24.

 

 

 
 
 
Loading...