Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Raluca Turcan a participat la deschiderea anului școlar de la Liceul de Artă: Am studiat pianul și am visat ani la rând să cânt pe marile scene (VIDEO)

Raluca Turcan a participat la deschiderea anului școlar de la Liceul de Artă: Am studiat pianul și am visat ani la rând să cânt pe marile scene (VIDEO)

Un articol de: - 14 Sep 2015, 16:43
Raluca Turcan a participat la deschiderea anului școlar de la Liceul de Artă: Am studiat pianul și am visat ani la rând să cânt pe marile scene (VIDEO) Eveniment

Deputata Raluca Turcan a transmis un mesaj elevilor care încep luni școala, printr-o postare pe Facebook.

"Mult succes copiilor care încep astăzi școala", a scris politicianul.

Alături de mesaj a fost postată și o filmare în care Turcan interpretează la pian - "Așa eram eu la școală în clasa a VIII-a. Un an școlar bun!!!".

Raluca Turcan a participa la deschiderea de an școlar de la Liceul de Artă "pentru că sunt legată sentimental pe viață de un liceu de artă. Am studiat pianul și am visat ani la rând să cânt pe marile scene. Am cântat pe câteva, nu cele mai mari, însă emoția și trăirile acelor momente le resimt și azi. Chiar dacă am renunțat brusc, formarea pe care am obținut-o într-un liceu vocațional m-a marcat pe viață ca om".

Raluca Turcan interpretând la pian
 
Așa eram eu la școală în clasa a VIII-a :-).Mult succes copiilor care încep astăzi școala! Așa eram eu la școală în clasa a VIII-a :). Un an școlar bun!!!

Posted by Raluca Turcan on 13 Septembrie 2015

Citeşte mai multe despre:   Raluca Turcan