BOMBA a explodat la final de an: Rămășițele Elodiei Ghinescu, găsite zidite în peretele casei! Detalii ȘOCANTE!

BOMBA a explodat la final de an: Rămășițele Elodiei Ghinescu, găsite zidite în peretele casei! Detalii ȘOCANTE!

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o viziune de neimaginat din care reiese că este vorba despre o crimă deocamdată neelucidată și de un cadavru care nu a fost găsit de anchetatori.

Astfel, aceasta a dezvăluit că ”a văzut” cu ochii minții un copac înalt și des, de unde o siluetă se chinuie să se agațe de ramurile arborelui.

REPEDE CLICK AICI: BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (FOTOGRAFII TERIBILE)

”În acest moment, chiar dacă eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Est, văd un Cer de ziuă și un copac mai înalt și cu multe ramuri groase, cu o coroană frumoasă și înfrunzită”, a scris clarvăzătoarea pe blog-ul său personal.

Mai mult, femeia a subliniat: ”Văd o siluetă care se chinuie ca să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut ca un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”.

REPEDE CLICK AICI: DACĂ EȘTI ROMÂN ADEVĂRAT O SĂ AFLI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

Ulterior, prevăzătoarea a afirmat că rămășițele Elodiei Ghinescu sunt, de fapt, astupate în peretele unei care din mediul rural.

”Dezmințire! Rămășițele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la țară!”, a scris Maria Ghiorghiu, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe