Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Raport al Corpului de Control al Ministerului Justiției: La Penitenciarul Poarta albă anumiți deținuți printre care Borcea și frații Becali beneficiază de condiții speciale (VIDEO)

Raport al Corpului de Control al Ministerului Justiției: La Penitenciarul Poarta albă anumiți deținuți printre care Borcea și frații Becali beneficiază de condiții speciale (VIDEO)

Un articol de: - 30 Iul 2016, 18:24
Raport al Corpului de Control al Ministerului Justiției: La Penitenciarul Poarta albă anumiți deținuți printre care Borcea și frații Becali beneficiază de condiții speciale (VIDEO) Eveniment

Un raport al Corpului de Control al Ministerului Justiției arată nereguli grave comise la Penitenciarul Poarta Albă. Acest raport cu iz penal ar putea fi înaintat către DNA, informează B1TV.

Anumiți deținuți de la Penitenciarul Poarta Alba, persoanaje cunoscute în media precum Cristian Borcea sau frații Victor și Giovanni Becali, au beneficiat de mai multe privilegii din partea conducerii pușcăriei. O cameră pe secția 9 a fost special amenajată pentru acești "pușcăriași VIP".

De altfel, Giovanni Becali apare în raportul ministerului. Deși apare că ar fi muncit aproape 200 de ore și a scris 3 cărți, după ce au fost analizate toate documentele și au fost cerute înscrisuri, există suspiciuni că faptul că nu au fost îndeplinite aceste ore de muncă după cum prevede regulamentul.

Acest raport vine la două zile după ce frații Becali și Cristian Borcea s-au întors în penitenciarul de la Poarta Albă, după o perioadă petrecută la Jilava.

Raport al Corpului de Control al Ministerului Justiției: La Penitenciarul Poarta albă anumiți deținuți printre care Borcea și frații Becali beneficiază de condiții speciale

Citeşte mai multe despre:   Victor Becali,   detinuti,   puscarie,   DNA