Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Răspunsul celor doi americani care au criticat România: „E un show. Dacă oamenilor nu le place, nu trebuie să dea click pe link” (VIDEO)

Răspunsul celor doi americani care au criticat România: „E un show. Dacă oamenilor nu le place, nu trebuie să dea click pe link” (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2016, 20:43
Eveniment

Harry şi Audrey sunt doi americani din Chicago care călătoresc în jurul lumii și au decis să le răspundă românilor care s-au simţi jigniţi de postările lor, potrivit adevarul.ro.

„Am reuşit să enervăm o întreagă ţară, ajungând subiect de prima pagina în ziarele naţionale din România“, au postat, marţi seară, pe Facebook, Audrey şi Harry, cei doi americani.

 „Lungă, fierbinte şi mirositoare. Cluj-Napoca, România,Transilvania. Ghid de călătorie“ - acesta este titlul filmuleţului de 10 minute postat luni pe YouTube de către cei doi, care prezintă călătoria lor de la Deva la Cluj-Napoca.

 „Încercăm să aflăm unde este trenul nostru, pentru că în România semnele sunt întotdeauna greşite, oamenii greşesc tot timpul, totul este greşit tot timpul în România, deci trebuie să întrebi tot timpul «Acesta e trenul? Acesta e trenul? Acesta e trenul?», pentru că nu e un sistem care se te informeze“.

Harry  se plânge că merge cu 32 de kilometri la oră și că au ajuns la Cluj după 8 ore. „Călătoria cu trenul a fost lungă, fierbinte şi mirositoare. Ca să fim cinstiţi, a fost mirositor. Nu neapărat trenurile, ci oamenii din tren. Put. (...) Noi nu ne-am spălat hainele de şase zile, dar noi tot nu puţim“.

Răspunsul celor doi americani care au criticat România

Mai mult, cei doi sunt nemulțumiți și de condițiile de cazare. „Am găsit mai multe fire de păr în pat, totul e murdar, podeaua e murdară, sunt gângănii peste tot şi nu sunt detergenţi ca să pot curăţa“, spune Audrey.

În turul lumii Audrey şi Harry sunt căsătoriţi, locuiesc în Chicago şi au pornit turul în jurul lumii în septembrie 2014, încercând să demonstreze că poţi să călătoreşti cu buget mic. Ei explică pe site-ul lor, thebudgetsavvytravelers.com, de ce s-au hotărât să vândă tot şi să se îmbarce într-o aventură în jurul lumii. Audrey a fost educatoare pentru copii cu nevoi speciale timp de 10 ani şi „am obosit să fiu scuipată, lovită, muşcată, certată şi înjurată. Una dintre cele mai memorabile citate de la un copil de 4 ani a fost: «Nu eşti profesoara mea, eşti curva mea»“.

Cei doi au mai vizitat în România Bucureştiul, Sibiul, Braşovul şi Hunedoara. În filmuleţe de

„Castelul Corvinilor a fost punctul culminant al turului pe care l-am făcut în România. Este unul dintre cele mai mari castele din Europa şi este considerat în topul destinaţiilor de basm din lume. De fapt, amândoi am fost de acord cu faptul că a fost unul dintre cele mai impresionante castele pe care le-am văzut vreodată“, au postat cei doi.

Cespre Castelul Bran cei doi au spus că este teribil de aglomerat, iar în ceea ce privețte Capitala, „Bucureşti este primul oraş în care eu şi Harry nu ne punem de acord. Lui i-a plăcut energia Centrului Vechi, varietatea de restaurante, şi arhitectura istorică. Mie mi-a fost greu să mă bucur de străzile aglomerate, traficul gălăgios, şi petrecerile. În plus, a fost greu să evităm abundenţa de oameni fără adăpost care întotdeuna făceau lucruri urâte precum să bea în timp ce stau în propria lor vomă, să urineze în public şi cerşind în timp ce-şi expuneau picioarele rănite“, a postat Audrey. Mai mult, femeia spune că a fost nla un pas să fie călcată de o mașină.

La finalul primei zile în Cluj-Napoca, Audrey a spus: „Scoate-mă mai repede din România“.

Cei doi au primit zeci de mesaje în care au fost criticaţi, motiv pentru care au decis să răspundă.  „În ciuda tuturor «hater»-ilor (n.r. - cârcotaşilor), au fost multe comentarii de la oameni care consideră vlogul nostru amuzant. E un show! Dacă oamenilor nu le place, nu trebuie să dea click pe link“.

 

 

Citeşte mai multe despre:   romani,   Romania
 
Loading...