Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment APOCALIPSA lui Rasputin! Profețiile CĂLUGĂRULUI blestemat, dezvăluite de KGB: Un milion de suflete vor pieri în „Marele Măcel”

APOCALIPSA lui Rasputin! Profețiile CĂLUGĂRULUI blestemat, dezvăluite de KGB: Un milion de suflete vor pieri în „Marele Măcel”

Un articol de: - 15 Apr 2018, 14:50
APOCALIPSA lui Rasputin! Profețiile CĂLUGĂRULUI blestemat, dezvăluite de KGB: Un milion de suflete vor pieri în „Marele Măcel” Eveniment

Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare. Aceasta este viziunea pe care a avut-o celebrul călugăr rus Rasputin, preferatul ţarinei Alexandra, la începutul secolului trecut.

 Rasputin ar fi prezis că forţele creştine se vor alia într-o nouă cruciadă împotriva celorlalte religii, în 2007, iar un milion de suflete vor pieri într-o singură bătălie numită „Marele Măcel“. Va fi cel mai mare carnagiu înregistrat vreodată în istorie.

Aceste preciziuni sumbre au ieși la lumină în condițiile în care din arhivele KGB, au ieşit la lumină 11 pagini ale unui dosar ultrasecret cu scrieri semnate de celebrul călugăr rus Grigori Yefimovich Rasputin, supranumit „Călugărul Nebun“ sau „Călugărul Diavolului”.

Citeşte mai multe despre:   Rasputin,   KGB