Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment RĂZBOIUL PORCILOR! Un primar iese la LUPTĂ cu autorităţile române: ‘Vă aştept ca Ştefan cel Mare pe turci!’

RĂZBOIUL PORCILOR! Un primar iese la LUPTĂ cu autorităţile române: ‘Vă aştept ca Ştefan cel Mare pe turci!’

Un articol de: B1.ro - 27 Aug 2018, 17:40
RĂZBOIUL PORCILOR! Un primar iese la LUPTĂ cu autorităţile române: ‘Vă aştept ca Ştefan cel Mare pe turci!’ Eveniment

Un primar din judetul Vaslui iese la luptă cu autoritătile române, care sacrifică sute de mii de porci, în numele unei boli inventate de Uniunea Europeană, pentru a îngenunchea zootehnia românească, scrie Vremea Nouă.

 Ciprian Tămaş, primarul comunei Şuletea, îi avertizează pe cei de la guvernare că nu va permite niciunei instituţii din România să vină în sat şi să omoare porcii oamenilor, pentru că toată nebunia cu pesta porcină africană este doar o mizerie inventată de personaje cu influenţă din UE.

Alooo!!! Johannis, Dragnea, Dăncilă!!! Opriţi acest act criminal! Nu mai fiţi slugile marilor puteri! Nu există nicio pestă porcină (africană, n.r.), nu mai insistati în a vă bate joc de români!! La Suletea voi fi în prima linie, vă asteptăm la fel cum îi aştepta Ştefan cel Mare pe turci! Aţi distrus tot ce se putea distruge în ţara asta! Aţi închis sute de abatoare în România! Acum vreti să desfiintati şi coteţele oamenilor din gospodării??? Ferească-vă Dumnezeu de furia ţăranilor!!!”, scrie Ciprian Tamas, pe contul său de Facebook.


 


 


 

  

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui,   pesta porcina,   Ciprian Tămaş,   Suletea