Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Răzbunarea COCALARILOR: Ce a păţit poliţistul pe motor ŞICANAT în trafic de trei romi pe care i-a luat la bătaie (VIDEO)

Răzbunarea COCALARILOR: Ce a păţit poliţistul pe motor ŞICANAT în trafic de trei romi pe care i-a luat la bătaie (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 02 Mai 2018, 15:46
Răzbunarea COCALARILOR: Ce a păţit poliţistul pe motor ŞICANAT în trafic de trei romi pe care i-a luat la bătaie (VIDEO) Eveniment

Pe data 12 august 2017, trei cocalari bazaţi au şicanat în trafic un motociclist în apropiere de Brașov. Aceștia au încercat să-l lovească cu bâtele, fără să știe că motociclistul era polițist şi luptător de K1...

La mai bine de jumătate de an de la incident, motociclistul care lucrează la mascaţi, a luptat în Kosovo şi în gale K1, a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, după ce avocatul Narcis Sofianu a declarat că mai mulţi poliţişti i-ar fi sugerat acestuia să nu depună plângere împotriva celor trei agresori, întrucât aceștia s-ar putea răzbuna.

M-au lovit cu crosa de golf peste casca de motociclist”, a povestit pentru adevarul.ro motociclistul despre felul în care a început incidentul de la Brașov.


Acesta a adăugat că a depus plângere împotriva agresorilor: “Nu am fost să depun plângerea până nu mi-a fost eliberat certificatul de la Medicină Legală. Cum mi-a fost eliberat acest certificat, a doua zi am şi depus plângerea. Iar acest certificat a fost eliberat mai târziu deoarece am suferit nişte intervenţii chirurgicale din cauza acelui incident. Plângerea a fost depusă în termenul legal al celor 90 de zile”.

În urma incidentului, cei trei romi s-au ales cu plângere penală pentru distrugere şi lovire.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Poliţistul care i-a pus la pământ pe cei trei agresori are o carieră impresionantă. Practicant de arte marţiale şi participant la gale K1, el a făcut parte din trupele de mascaţi ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş. Apoi, vreme de opt ani, a lucrat la Curtea Penală Internaţională, instanţă unde sunt judecaţi autori ai infracţiunilor de genocid, crime de război şi crime contra umanităţii, şi a fost gardă de corp pentru mai mulţi magistraţi. Din 2008 până în 2016, poliţistul a fost ofiţer de pază şi protecţie la Tribunalul Internaţional de la Haga, post pe care l-a ocupat prin concurs şi de-a lungul celor opt ani a avut mai multe misiuni în Balcani, inclusiv în Kosovo, pe parcursul cărora a însoţit, ca ofiţer de pază şi protecţie, judecătorii Curţii Penale Internaţionale.

 L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

CITEŞTE ŞI Trei cocalari bazați au oprit BMW-ul și au vrut să ia la omor un motociclist. GHINION: Era POLIȚIST și ce-a urmat e demn de filme!

Citeşte mai multe despre:   cocalari,   polițist_1,   trafic,   k1