Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Răsvan Popescu şi-a lansat primul său volum de poezii - "Pisici pe acoperiș": "Titlul este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul"

Răsvan Popescu şi-a lansat primul său volum de poezii - "Pisici pe acoperiș": "Titlul este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul"

Un articol de: Traian Avarvarei - 20 Noi 2020, 18:42
Răsvan Popescu şi-a lansat primul său volum de poezii - "Pisici pe acoperiș": "Titlul este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul" Eveniment

Răsvan Popescu și-a lansat, vineri, 20 noiembrie, la Târgul Gaudeamus Radio România, cartea de poezii "Pisici pe acoperiș". Este al 11-lea volum al autorului, dar prima carte de poezie, și poate fi găsită în librării și online de săptămâna viitoare, la preţul de 20 de lei.

Răsvan Popescu spune ca tuturor ne plac pisicile, și titlul are rolul de a-i atrage pe cititori.

"Sigur că mi-a plăcut să mă joc cu titlul acesta, e jucăuș el așa de felul lui. Este și un fel de capcană, dar asta o să vadă cititorii când o să parcurgă volumul", a declarat acesta.

Apariţia volumului, spune Răsvan Popescu, este o surpriză și pentru el. 

Am publicat roman, am publicat proză scurtă, am publicat jurnale, memoralistică, chiar și scenarii de film, dar niciodată poezie”, dezvăluie acesta.

Așadar, volumul de poezii “Pisici pe acoperiș” îl ia prin susprindere chiar și pe autor, nu doar pe cititorii săui.

În acest volum, Popescu dezvăluie o parte din experiențele sale din satul românesc, acolo unde s-a născut și a crescut.

Lucrurile astea se reflectă în carte. (…) Nici pădurea nu mai e... De țărani ce să mai vorbesc? Râcâie pământul prin Italia, Spania, învață curcuma, șofranul, turmenicul”, adaugă el.

A început să-și renveze casa, dar după ce a dărâmat un perete a încremenit. Ce a găsit acolo, i-a șocat pe toți (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Rasvan Popescu