Reacţia acidă a lui Cristian Tudor Popescu după ce Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății

Reacţia acidă a lui Cristian Tudor Popescu după ce Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. Și Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat. Intermatul la Ministerul Sănătății va fi asigurat de Dan Barna.

Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi„, a transmis premierul.

Cristian Tudor Popescu: „Decizia premierului e corectă”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat că decizia premierului este îndreptățită. „Decizia premierului Cîțu este corectă și justificată. Nu se poate să continui cu un ministru care ia astfel de hotărâri de unul singur, produce astfel de documente esențiale în condițiile de criză gravă, de vârf de pandemie în care ne aflăm acum. Ia astfel de hotărâri care ajung până în Monitorul Oficial fără ca premierul să fie informat?! Nu se poate”, a explicat CTP pentru Libertatea.

Jurnalistul consideră că, dincolo de „celelalte gafe, greșeli și comunicări catastrofale”, nesocotirea premierului Florin Cîțu este un lucru de neacceptat.

Lăsând la o parte toate celelalte gafe, greșeli, comunicări catastrofale ale domnului Voiculescu din mandatul său, fie și numai acest ultim fapt, și anume nesocotirea, pur și simplu, a șefului Guvernului într-o chestiune extrem de importantă, ca să nu mai vorbim de faptul că domnul Cîțu, ca premier, este și șeful CNSU. Ar fi trebuit să își dea acordul pentru publicarea acelui document în Monitorul Oficial”, a adăugat CTP.

Urmăriți B1TV.ro și pe