Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Reacția unui taximetrist din Cluj când un "pasager" clandestin neobișnuit a adormit în mașină (VIDEO)

Reacția unui taximetrist din Cluj când un "pasager" clandestin neobișnuit a adormit în mașină (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2018, 17:55
Eveniment

Un pasager clandestin a adus o pagubă de peste 100 de lei unui șofer de taxi.

Acesta a adormit în timpul unei curse prin Cluj-Napoca și nu a mai vrut să se dea jos nici sub ropota de amenințări ale șoferului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Video: Facebook/ Info Trafic 24

 “Domnule, mie îmi dai banii! Pe mine nu mă interesează de unde îi scoţi, ce faci, chemi pe cineva să plătească. Dacă nu, îţi jur că o să iasă nasol! Nu mă face să sun acum şi la poliţie pentru ăştia. Toată noaptea am lucrat, n-am timp acum şi de poliţie. Fă bine şi de unde îmi scoţi banii şi îmi plăteşti cursa. Măcar cât e acum şi după aia vedem dacă mai mergi undeva. Du-te acum şi scoţi bani şi îmi plăteşti acum. Nu mă interesază cine eşti tu în Mănăşturul ăsta (n.r. cartier în Cluj-Napoca). Nu sunt curios, nu am crescut în puf ca alţii, cunosc şi eu lume din Mănăştur şi nu îmi e frică de tine, crede-mă! Şi dacă nu plăteşti cursa, crede-mă că o să iasă nasol. Fă bine şi scoate banii acum! Bă, m-ai plimbat în tot Clujul, ai mâncat în maşină, ai băut şi acum dormi pe banchetă. Fă bine, scoală-te şi plăteşti cursa. Tu auzi? Nu mă face că trag pe dreapta! Ia! Auzi? Te-ai trezit? Uită-te la mine! Băi! Băi! Nu te întinde acum! S-a blocat! Băi! Mă auzi? Plăteşte-mi cursa! Nu te mai pune la somn. Tu nu mă înţelegi? Ia uite, 115 lei pe ceas şi el încă tot doarme. Of....”

Pasagerul este unul cu totul și cu totul neobișnui, un pisoi leneș, care a adormnit pe bancheta din spate a taxi-ului, într-o noapte friguroasă de deecembrie.

Citeşte mai multe despre:   Cluj Napoca
 
 
 
Loading...