Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Realitatea TV, 6 ani de insolvență: Datoriile la bugetul statului au crescut constant până la 24 de milioane de euro (FOTO)

Realitatea TV, 6 ani de insolvență: Datoriile la bugetul statului au crescut constant până la 24 de milioane de euro (FOTO)

Un articol de: - 07 Sep 2017, 15:24
Eveniment

Evaziune Record: 4 premieri, 5 sefi ai ANAF si nu mai stim citi ministri de finante au patronat, timp de 6 ani, un caz de evaziune fiscala fara precedent. In acest timp, ANAF ul bloca conturile micilor companii pentru datorii imaginare sau pentru citiva lei.

De la intrarea in insolventa, in 2011, Realitatea tv si.a triplat datoriile la stat cu complicitatea unor judecatori si a sefilor ANAF.

Practic, Realitatea tv nu a platit in cei sase ani de insolventa nici un fel de taxe si impozite si a continuat sa functioneze. Mai cunoste cineva un caz asemanator?!

Pe 7 septembrie 2011, judecătorul sindic Mariana Moncea de la Tribunalul Bucureşti a admis cererea debitoarei şi a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva Realitatea Media, deţinătoarea licenţelor audiovizuale pentru Realitatea TV şi Realitatea FM.

În acești șase ani, postul de televiziune nu a plătit nicio taxă și a cumulat datorii uriașe la bugetul statului. Conform ultimului tabel definitiv rectificat/completat al creanţelor, publicat pe data de 2 noiembrie 2015, datoriile societăţii la data deschiderii insolvenţei erau de aproximativ 26 de milioane de euro (117,3 milioane de lei), scrie paginademedia.ro.

De altfel, și Mugur Ciuvică a publicat, prin Grupul de Investigații Politice pe care îl conduce, mai multe documente care arată cum datoriile de la Realitatea TV către stat cresc la fiecare 3 luni cu încă 500.000 de euro.

În prezent, datoriile la bugetele de stat sunt de trei ori mai mari faţă de cele înscrise în tabelul creditorilor. În ultimul an, au crescut cu două milioane de euro.

Foto: grupul.ro

 

Citeşte mai multe despre:   datorii,   taxe
 
 
 
Loading...