Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Recursul lui Gigi Becali la respingerea cererii de întrerupere a executării pedepsei, amânat pentru 14 august (VIDEO)

Recursul lui Gigi Becali la respingerea cererii de întrerupere a executării pedepsei, amânat pentru 14 august (VIDEO)

Un articol de: - 31 Iul 2013, 09:02
Eveniment
UPDATE: 09:40:

Judecarea dosarului lui Becali a fost amânată pentru 14 august. Avocații au solicitat amânarea pentru a depune acte suplimentare la dosar.

UPDTAE: 09:30: Gigi Becali a fost adus la Curtea de Apel București. Anamaria Prodan, Mihai Stoica, Laurențiu Reghecamf și jucătorii Stelei sunt prezenți la sediul instituției pentru a-l susține pe finanțator.

Recursul lui Gigi Becali la decizia Tribunalului București prin care i-a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei se va judeca, miercuri, la Curtea de Apel București, relatează Mediafax.

Tribunalul București a precizat că solicitarea lui Becali ar fi putut fi admisă dacă acesta dovedea existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra lui, a familiei sale sau a unităţii la care lucra.

"Tribunalul consideră că, şi în situaţia în care s-ar considera că petentul B. G. nu ar fi fost luat prin surprindere de hotărârea de condamnare, acesta ar fi putut beneficia de întreruperea executării pedepsei, dacă dovedea existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra petentului, familie acestuia sau unităţii la care lucra. (...) Faţă de cele reţinute, tribunalul apreciază că nu s-a făcut dovada existenţei unor împrejurări speciale în sensul disp. art. 453 lit.c C.pr.pen., motiv pentru care se va respinge cererea de întrerupere, ca neîntemeiată", a motivat Tribunalul hotărârea.

Potrivit judecătorului Florin Purigiu, cel care a decis să îi respingă lui Gigi Becali cererea de întrerupere a pedepsei pentru trei luni, a arătat că motivele "nu constituie împrejurări speciale şi nu sunt de natură a avea consecinţe grave asupra situaţiei patrimoniale a condamnatului, asupra societăţilor comerciale controlate de acesta ori asupra echipei de fotbal Steaua Bucureşti".

Decizia Curții de Apel București va fi una definitivă.

Mihai Stoica, Anamaria Prodan și Adrian Cristea, în apărarea lui Becali la Curtea de Apel
Embed:

Citeşte mai multe despre:   recurs,   Gigi Becali,   curtea de apel
 
 
 
Loading...