Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Regele Mihai nu va veni în țară pentru înmormântarea Reginei Ana (VIDEO)

Regele Mihai nu va veni în țară pentru înmormântarea Reginei Ana (VIDEO)

Un articol de: - 08 Aug 2016, 16:05
Regele Mihai nu va veni în țară pentru înmormântarea Reginei Ana (VIDEO) Eveniment

Casa Regală a României a anuțat printr-un comunicat de presă că Regele Mihai nu va veni în România pentru a participa la funeraliile soției sale, Regina Ana, ce vor avea loc pe 13 august la Curtea de Argeș.

Această decizie vine la recomandarea medicilor, fiind cunoscut faptul că Regele este într-o stare precară din cauza vârstei și a numeroaselor boli de care suferă.

Regele Mihai va rămâne pe perioada funeralilor în reședința sa din Elveția, insoțit de medici și angajați ai Casei Regale.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Reginei Ana va fi adus în România marți și va fi depus la Castelul Peleș.

Regele Mihai nu va veni în țară pentru înmormântarea Reginei Ana

"Un colegiu alcătuit din cinci medici curanți ai Regelui Mihai I, de diverse specialități, au făcut recomandări împotriva participării Majestății Sale la funeraliile Majestății Sale Defuncte Regina Ana. Regele Mihai I va rămâne pe perioada Funeraliilor Regale în reședința din Elveția, alături de prieteni și apropiați, de angajați ai Casei Majestății Sale și de două maici ortodoxe detașate la reședință. Această decizie a fost luată cu mare părere de rău.

La funeraliile Majestății Sale Defuncte Regina Ana vor lua parte ASR Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei române, ASR Principele Radu, ASR Principesa Elena, ES domnul Alexander Philips Nixon, ASR Principesa Sofia, ASR Principesa Maria, domnul Nicolae Medforth-Mills și domnișoara Elisabeta Maria Biarneix.

La funeralii și-au anunțat prezența membri ai Familiilor Regale străine. Numele lor vor fi anunțate joi, 11 august 2016" scrie în comunicatul de presă al Biroului de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

Citeşte mai multe despre:   Regele Mihai,   inmormantare,   funeralii,   regina ana