Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Reghin: Ucigașul care a îngrozit România ar fi un cunoscut inventator

Reghin: Ucigașul care a îngrozit România ar fi un cunoscut inventator

Un articol de: B1.ro - 13 Apr 2018, 12:50
Reghin: Ucigașul care a îngrozit România ar fi un cunoscut inventator  Foto: observator.tv Eveniment

Oribila crimă din Reghin care a cutremurat o țară întreagă ar fi fost comisă de Viorel Muntean, un inginer şi cunoscut inventator român, informează observator.tv.

Informația inițială a fost că un bărbat şi-a ucis fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, după care a dat foc apartamentului unde femeia se mutase împreună cu mama ei, o bătrână invalidă. Femeia depusese recent o plângere din cauza ameninţărilor repetate pe care le primise din partea fostului soţ. Ulterior, la spital, a decedat și bătrâna. (Detalii AICI)

Se pare că vinovatul ar fi inventatorul Viorel Muntean.

Prima sa inovaţie tehnologică realizată a fost un ”Dispozitiv pentru rectificări interioare a conductelor pentru fluide, în vederea diminuării efectelor fenomenului de cavitate”, inovaţie tehnică cu care şi-a şi făcut proiectul de diplomă.

Cea de-a doua inovaţie este un element de amortizare a şocurilor pe baza unor bucşe din cauciuc la ”Sistemul de frânare inerţial al remorcilor agricole”, sistem omologat la Institutul de Cercetare şi Proiectare din Băneasa.

El şi-a deschis și o afacere de comerţ în sfera pieselor tehnice şi în paralel s-a specializat şi ca inginer diplomat. A continuat cu o specializare în psihologie, pedagogie şi în legislaţia rutieră, domeniu în care a activat ca profesor.