Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Remedii alternative naturale împotriva cancerului

Remedii alternative naturale împotriva cancerului

Un articol de: B1.ro - 25 Oct 2018, 19:41
Remedii alternative naturale împotriva cancerului Eveniment

Cancerul este o boală gravă care poate duce la deces dacă nu se aplică un tratament adecvat, la timp. Cancerul ucide mulți oameni, nu toți pacienții pot fi vindecați, de aceea mulți îl consideră și în prezent ca fiind o boală incurabilă. Totuși sunt și multe cazuri în care pacienții s-au vindecat. Îmbunătățirea metodelor de prevenire și tratament au condus la reducerea mortalității cauzate de cancer. Specialiștii și-au exprimat părerea despre șansele de vindecare în caz de cancer. Ei consideră că aproape jumătate dintre pacienții care au cancer trăiesc aproape 5 ani după diagnosticarea bolii. În această perioadă mulți dintre bolnavi au șanse de vindecare permanentă, dacă respectă un tratament corect și astfel apoi revenirea bolii poate fi puțin probabilă.

Orice parte a organismului poate fi afectată de celulele canceroase pe fondul unor factori genetici, factori interni și externi. Există diverse tipuri de cancer, iar simptomele lor sunt diferite. Aproape toate cancerele sunt mai frecvente la persoanele în vârstă, comparativ cu persoanele tinere. Un exemplu ar fi cancerul de prostată care apare foarte rar la tineri (copii, adolescenți), de regulă afectează bărbații cu vârsta peste 45-50 de ani. În ceea ce privește cancerul pulmonar, acesta apare mai frecvent la femei decât la bărbați, este pe locul doi după cancerul de sân. Cancerul pulmonar este o consecință a dependenței de fumat.

Oamenii trebuie să cunoască care sunt principalele simptome atipice produse de tumorile canceroase, deoarece astfel pot descoperi boala în faza ei incipientă, când aplicarea tratamentului poate da rezultate rapide. Oamenii au un simț foarte bun al normalității fizice, ei își dau seama imediat când le este afectată starea de sănătate.

Care sunt principalele simptome de cancer care nu trebuie ignorate?

În majoritatea cazurilor apar următoarele semne sau simptome de cancer:

 • Senzație de arsură la stomac care poate persista câteva săptămâni devine îngrijorătoare. Când acest simptom este creat de stres și de o dietă nesănătoasă, nu va ține atât de mult timp. Dacă arsurile sunt intense și durează o perioadă mai lungă de timp este necesar să se consulte un medic de specialitate. Medicii consideră că arsurile la stomac sunt și un simptom al cancerului de stomac și de gât.

 • Senzația de tuse persistentă, care nu trece nici după câteva săptămâni poate fi un indiciu alarmant. Când tusea persistă atât de mult timp, este clar că nu mai poate fi vorba despre gripă sau răceală. Desigur nu se poate concluziona că tusea este un semn clar de cancer, dar la fel de adevărat este și faptul că tusea este un simptom care apare în cazuri de cancer pulmonar. Statisticile arată că 75% dintre pacienții diagnosticați cu cancer pulmonar au tuse persistentă provocată de tumorile de la plămâni.

 • Pigmentarea pielii sau senzația de mâncărime pe piele pot indica un cancer de piele. Când aspectul pielii se schimbă sau apar pete suspecte, este bine să se consulte un medic dermatolog.

 • Umflarea ganglionilor limfatici poate fi cauzată de inflamațiile și de infecțiile la gât, sau de un cancer la ganglionii limfatici, de un limfom malign. În caz de cancer apar și alte simptome: durere, senzație de presiune și umflături la ganglioni, sensibilitate la infecții, oboseală permanentă, slăbiciune, pierderea apetitului alimentar, febră, transpirații nocturne, leziuni cutanate, diaree, arsuri la stomac, tuse. Adesea, astfel de pacienți merg la medicul de familie pentru că se gândesc că suferă de o infecție. Prin alte analize și investigații medicale (analiza de sânge, radiografie, ecografie și altele) se pot descoperi nodulii formați și alte probleme de sănătate.

 • Sângele în scaun poate semnala o boală gravă (cancerul de colon, cancerul colorectal) sau apariția hemoroizilor.

 • Oboseală accentuată și permanentă, stările febrile dese, scăderea în greutate sunt alte simptome alarmante.

Un remediu natural pentru cancer este uleiul de canabis

Specialiștii spun despre tratamentul cu ulei de canabis că ajută în ameliorarea simptomelor de cancer și chiar susțin vindecarea bolii alături de alte tratamente convenționale. Medicii prescriu chiar medicamente pe bază de canabis pentru că acestea ajută în vindecare.

Atunci când cancerul este depistat în fază incipientă și se aplică un tratament imediat, există șanse de vindecare. Specialiștii consideră că tumorile pot fi eliminate cu ajutorul canabisului, așa arată rezultatele unor teste realizate până în prezent, dar cercetări se fac și în continuare. Specialiștii au spus despre canabis că poate ucide celulele canceroase și astfel poate fi un remediu împotriva cancerului.

S-au făcut experiențe pe animale cu ulei de canabis și rezultatele au arătat că acesta poate opri dezvoltarea tumorii canceroase. Desigur cercetările continuă în ceea ce privește utilizarea canabisului împotriva cancerului, până în prezent rezultatele fiind excepționale. Uleiul de canabis este recomandat în terapia împotriva cancerului pentru că este un produs natural, care are următoarele efecte benefice:

 • Ameliorează durerea

 • Reduce inflamațiile, spasmele, convulsiile

 • Ajută în tratamentul tulburărilor de somn

 • Combate insomnia

 • Îmbunătățește starea de dispoziție

 • Elimină frica și gândurile negative

 • Ajută în tratamentul anxietății și depresiei

 • Crește pofta de mâncare.

Acest produs natural se administrează în doză mică, în funcție de fiecare persoană în parte. Este foarte eficient în tratamentul cancerului (așa arată rezultatele cercetărilor din ultimii ani), dar mai ales în reducerea simptomelor produse de această boală gravă.