Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Remus Truică, întâlnire secretă cu personaje cheie din dosarul Microsoft

Remus Truică, întâlnire secretă cu personaje cheie din dosarul Microsoft

Un articol de: -
Foto: cancan.ro Eveniment

La doar câteva ore de la arestarea lui Dorin Cocoș în dosarul Microsoft, Remus Truică a covocat o întâlnire secretă cu personajele importante din acest dosar, relatează Cancan.

După ce Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Nicolae Dumitru și Gabriel Sandu au fost arestați pentru 30 de zile în dosarul Microsoft, Remus Truică, considerat unul dintre protagoniștii acestui dosar, i-a convocat de urgență la o discuție secretă pe o parte dintre afaceriștii și politicienii implicați în acest caz.

Astfel, Dinu Pescariu, Eugen Bejinariu și ”un om de casă” al lui Dorin Cocoș au stabilit să se întâlnească în jurul prânzului într-un loc de taină.

Întrunirea a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truica (fostul șef de cabinet al premierului Adrian Năstase). Paparazzii Cancan au filmat momentele în care mai multe persoane-cheie din acest caz și-au făcut apariția la adresa unde fuseseră convocate.

Începând cu exact ora 12:59, rând pe rând, fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu și Gheorghe Stelian (zis Stelu "săgeata" lui Dorin Cocoș) s-au prezentat la biroul" lui Remus Truică.

Primul sosit a fost Dinu Pescariu, cel care a ajuns cu un minut înainte de ora 13.00. După un sfert de oră, acesta a ieșit din vilă pentru a-l întâmpina pe Bejinariu, semn că cei doi au vrut să schimbe câteva cuvinte între patru ochi, înainte de a începe "ședința de criză".

Întâlnirea acestora a durat o oră și 15 minute, ei părăsind locația la ora 14:15.

Ei au mai rămas câteva minute în mijlocul străzii, iar în drum spre mașini, Pescariu i-a șoptit ceva la ureche lui Gheorghe Stelian.

Între timp, din vilă a ieșit și Aurel Radu, directorul Metrorex, numele lui nefiind până în prezent asociat cu acest dosar.

La câteva minute după ce oamenii de afaceri au părăsit clădirea, la biroul a apărut și Remus Truică. Până să treacă pragul vilei, finul lui Eugen Bejinariu s-a uitat atent în jur, iar apoi a dispărut în spatele ușii închise.

Citeşte mai multe despre:   Remus Truica,   dosarul microsoft
 
 
 
Loading...