Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Remus Vulpescu a demisionat din fruntea Transelectrica

Remus Vulpescu a demisionat din fruntea Transelectrica

Un articol de: - 29 Iun 2012, 22:52
Remus Vulpescu a demisionat din fruntea Transelectrica Foto: enational.ro Eveniment

Remus Vulpescu a demisionat, vineri, din conducerea Transelectrica, din cauza presupuselor legături dintre Mircea Ciopraga, președintele Consiliului de Administrație a Transelectrica, și compania Energy Holding, arată HotNews.

"Subsemnatul, Remus Vulpescu, administrator provizoriu al C.N.T.E.E. Transelectrica S.A., va aduc respectuos la cunostinta ca inteleg sa demisionez cu efect imediat din Consiliul de Administratie al C.N.T.E.E. Transelectrica S.A., motivat de speculatiile privind o eventuala legatura de rudenie si/sau de natura economica intre un alt membru al Consiliului de Administratie al C.N.T.E.E. Transelectrica S.A. si orice persoana implicata la un nivel decizional in oricare dintre entitatile participante la raporturi contractuale bilaterale cu S.C.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. Imi exprim, totodata, speranta ca speculatiile in chestiune sunt nefondate. Demisia mea nu este conditionata si nu este revocabila", este scrisoarea lui Vulpescu către CA a Transelectrica.

Acesta a apreciat că posibilitatea ca presupunerile să fie adevărate este de 50%. Transelectrica este unul dintre cei mai mari datornici către Hidroelectrica, cu restanțe de peste 40 milioane de lei.

Citeşte mai multe despre:   demisie