Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Pregătiri pentru PARADA DE 1 DECEMBRIE: Circa 4.000 de militari vor defila de ZIUA NAȚIONALĂ (VIDEO)

Pregătiri pentru PARADA DE 1 DECEMBRIE: Circa 4.000 de militari vor defila de ZIUA NAȚIONALĂ (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 15:45
Pregătiri pentru PARADA DE 1 DECEMBRIE: Circa 4.000 de militari vor defila de ZIUA NAȚIONALĂ (VIDEO) sursă foto: cancan.ro Eveniment

Repetiţiile pentru parada de 1 Decembrie sunt în plină desfăşurare şi la Bucureşti. Astfel de pregătiri au loc şi pe terenul de instrucție Ghencea.

B1 TV vă va prezenta minut cu minut parada din Capitală care va marca Centenarul Marii Uniri.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Prima repetiție pentru marea parada de Ziua Națională a României a inceput la orele diminetii, in pas de defilare în poligonul Ghencea, din Capitala. Sute de polițiști, jandarmi, jandarmi, angajați și specialiști ai SRI au mers acolo pentru pregatiri.

Pentru ca totul sa iasa perfect, militareste, organizatorii au fost atenti la cele mai mici detalii. A fost repetat, de exemplu, momentul apariţiei președintelui Klaus Iohannis și cel al trecerii pe sub Arcul de Triumf.

La parada militară din Bucuresti, de Ziua Natională a României, vor defila aproximativ 4.000 de militari şi specialişti. Ca de fiecare data, romanii vor putea admira si tehnica militara aflata in dotarea Armatei Romane .

Parada de 1 Decembrie vine şi cu restricţii în trafic, in București. Potrivit Brigăzii Rutiere, pe 24 noiembrie, va fi închisă circulaţia pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf şi Şoseaua Bucureşti-Ploieşti pentur noi repetitii. De asemenea, va fi restricţionat traficul rutier şi în Pasajul Presei Libere, pe sensul de deplasare dinspre Piaţa Presei Libere către Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piaţa Montreal. Iar în ziua de 30 noiembrie şi până pe 1 decembrie seara, va fi restricţionat traficul rutier între Arcul de Triumf şi Mănăstirea Caşin, şi pe Şoseaua Kiseleff, între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf. Pe 1 decembrie se va închide şi traficul rutier pe Bulevardul Aviatorilor.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...