Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Reprezentanții Mitropoliei Olteniei, chemați în fața judecătorilor: “Am executat lucrări de mentenanță la fabrica de lumânări și nu am primit niciun ban. Îi execut silit”

Reprezentanții Mitropoliei Olteniei, chemați în fața judecătorilor: “Am executat lucrări de mentenanță la fabrica de lumânări și nu am primit niciun ban. Îi execut silit”

Un articol de: - 01 Sep 2015, 12:42
Reprezentanții Mitropoliei Olteniei, chemați în fața judecătorilor: “Am executat lucrări de mentenanță la fabrica de lumânări și nu am primit niciun ban. Îi execut silit”  Foto: spynews Eveniment

O societate comercială din Bucureşti a cerut executarea silită a Mitropoliei Olteniei. Conform administratorului societății păgubite, Doru Constantinescu, firma sa a executat lucrări de mentenanță la fabrica de lumânări a Mitropoliei și nu a mai primit niciun ban. Mai mult, oamenii Domnului nu mai răspund nici măcar la telefon.

"Este vorba despre un contact în derulare. Societatea mea a executat lucrări de mentenanţă la fabrica de lumânări. La final, am primit un bilet la ordin şi în momentul în care m-am dus să încasez m-am trezit că nu erau bani în cont. De atunci nu mi-a mai răspuns nimeni la telefon. Pentru mine sunt mulţi bani. Nu am ce să fac. O să-i execut silit", na mărturisit Doru Constantinescu pentru SpyNews.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1, la jumătatea lunii august.

Pe rolul Judecătoriei Craiova există cel puţin alte două procese în care societăţi comerciale încearcă recuperarea sumelor datorate de Mitropolie.

 

Citeşte mai multe despre:   executare silita