Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Reșița: Trei tineri au ajuns cu maşina în apele unui pârâu

Reșița: Trei tineri au ajuns cu maşina în apele unui pârâu

Un articol de: B1 TV - 24 Oct 2014, 08:56
Reșița: Trei tineri au ajuns cu maşina în apele unui pârâu Eveniment

Trei tineri din Reşiţa au ajuns cu maşina direct în apele unui pârâu. Bărbaţii au reuşit să ajungă la mal şi au fost duşi de urgenţă la spital pentru că riscau să intre în şoc hipotermic. Cel care se afla la volan se va alege cu dosar penal pentru că nu avea permis de conducere, transmite B1 TV.

Tinerii din Reşiţa au luat cu împrumut o maşină şi, fiind amatori de senzaţii tari, au pornit în trombă pe şoseaua de centură de pe Valea Ţerovei. Cel care s-a urcat la volan nu are permis de conducere iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a plonjat direct în albia pârâului Vâna Țerovei de la o înălțime de cel puțin 10 metri. În cele din urmă, Tinerii au reuşit să se salveze şi au ajuns la mal.

Nu a fost vorba de niciun ranit, ude din cap pana in picioare au fost preluate pentru prevenirea complicatiilor hipotermiei. au reusit sa iasa nu e nicio victima in masina , masina deocamdata nu poate fi scoassa pana se domolesc putin apele

Şoferul inconştient se va alege cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără permis., transmite B1 TV. Bărbaţii au reuşit să ajungă la mal şi au fost duşi de urgenţă la spital pentru că riscau să intre în şoc hipotermic. Cel care se afla la volan se va alege cu dosar penal pentru că nu avea permis de conducere.

Tinerii din Reşiţa au luat cu împrumut o maşină şi, fiind amatori de senzaţii tari, au pornit în trombă pe şoseaua de centură de pe Valea Ţerovei. Cel care s-a urcat la volan nu are permis de conducere iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a plonjat direct în albia pârâului Vâna Țerovei de la o înălțime de cel puțin 10 metri. În cele din urmă, tinerii au reuşit să se salveze şi au ajuns la mal.

”Nu a fost vorba de niciun rănit, au fost preluați pentru prevenirea complicațiilor hipotermiei. Au reușit să iasă, nu e nicio victima in mașină, mașina deocamdată nu poate fi scoasă până se domolesc puțin apele”, a declarat un medic de la Ambulanța Reșița.

Şoferul inconştient se va alege cu dosar penal pentru că s-a urcat la volan fără permis.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Resita