Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Restricții de circulație în București pentru concertul lui Roger Waters

Restricții de circulație în București pentru concertul lui Roger Waters

Un articol de: B1 TV - 27 Aug 2013, 12:24
Restricții de circulație în București pentru concertul lui Roger Waters Eveniment

Traficul rutier este restricționat în Bucuresti pentru organizarea concertului susținut de Roger Waters pe 28 august, în Piața Constituției.

Astfel, între 26 august ora 00.00 și 29 august ora 08.00, nu se va putea circula pe bulevardul Unirii, între bulevardul I.C Bratianu și bulevardul Libertății, în Piața Constituției și pe bulevardul Libertății, între Calea 13 Septembrie și bulevardul Națiunile Unite. Potrivit comunicatului Brigăzii Rutiere, traversarea bulevardului Unirii către bulevardul Regina Maria va fi asigurată.

În ceea ce privește rutele ocolitoare, șoferii vor putea alege mai multe variante. Zona blocată se poate ocoli pe Calea 13 Septembrie, Bulevardul Libertății, Piața George Coșbuc și bulevardul Regina Maria. O altă variantă ocolitoare ar fi: strada Izvor, strada Hașdeu și Splaiul Independenței. Șoferii pot alege să meargă și pe bulevardul Unirii, prin Piața Unirii, pe Splaiul Independenței, pe strada Hașdeu, pe strada Izvor și pe Calea 13 Septembrie.

Concertul "The Wall" al lui Roger Waters va avea loc pe 28 august, anunțându-se cea mai mare producție muzicală realizată în România, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Citeşte mai multe despre:   concert,   Stiri Bucuresti