Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Restricții de circulație în Covasna pentru mașinile de mare tonaj pe drumul surpat în urma ploilor abundente

Restricții de circulație în Covasna pentru mașinile de mare tonaj pe drumul surpat în urma ploilor abundente

Un articol de: - 19 Sep 2013, 15:44
Restricții de circulație în Covasna pentru mașinile de mare tonaj pe drumul surpat în urma ploilor abundente Foto: covasnamedia.ro Eveniment

Au fost impuse restricții de cirulație pentru mașinile de mare tonaj pe drumul surpat în urma ploilor din județul Covasna, relatează Mediafax.

Astfel, circulaţia maşinilor de mare tonaj pe drumul comunal care face legătura între oraşul Covasna şi comuna Comandău şi care s-a surpat pe o porţiune, în urma ploilor abundente, a fost restricţionată întrucât situaţia s-a agravat.

Poliţia Judeţeană Covasna a anunțat că situaţia s-a agravat pe drumul comunal care face legătura între oraşul Covasna şi comuna Comandău şi care, în urma ploilor abundente, s-a surpat, în noaptea de marţi spre miercuri, pe o porţiune de aproximativ 1,5 metri din lăţimea drumului.

"În zonă situaţia s-a agravat, avarierea drumului a luat amploare, astfel că circulaţia pe acest tronson a fost restricţionată pentru autovehiculele de mare tonaj", se arată într-un comunicat de presă al Poliției Județene Covasna.

Potrivit oficlităților, sunt luate măsuri pentru remedierea problemei.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Covasna