Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Restricții în trafic în București: Centrul Capitalei, blocat în weekend de festivitățile organizate de ziua Franţei și de un maraton sportiv

Restricții în trafic în București: Centrul Capitalei, blocat în weekend de festivitățile organizate de ziua Franţei și de un maraton sportiv

Un articol de: - 14 Iul 2012, 10:43
Restricții în trafic în București: Centrul Capitalei, blocat în weekend de festivitățile organizate de ziua Franţei și de un maraton sportiv Foto: bucurestifm.ro Eveniment

Ziua Franţei, un miting şi eveniment sportiv aduc restricţii în traficul din Capitală. Astfel, centrul Bucureştiului va fi blocat în acest weekend pe mai multe artere pentru un maraton sportiv în aer liber, pe Bulevardul Kiseleff, pentru festivităţile organizate de ziua Franţei şi pentru mitingul Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere.

Primăria Capitalei organizează un maraton al sportului în aer liber, unde cei interesaţi pot practica baschet, tenis de picior sau tenis de masă.

Astfel, traficul pe Bulevardul Kiseleff este restricţionat până duminică, la orele 15.00, între str. Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe str. Monetăriei, pentru a se asigura buna desfăşurare a acestui eveniment.

De asemenea, mitingul Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere va bloca pe parcursul acestei zile mai multe străzi din Bucureşti, în intervalul orar 09.00-13.00.

Astfel, vor fi restricţii pe Bulevardul Kiseleff între strada Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, iar pe Bulevardul Aviatorilor, circulaţia rutieră se va desfăşura în dublu sens, prin faţa clădirii Guvernului.

De asemenea, - nu se va permite accesul în Piaţa Victoriei pe breteaua dinspre Bulevardul Iancu de Hunedoara către Calea Victoriei şi nici accesul dinspre strada Paris către Piaţa Victoriei, autovehiculele urmând să circule exclusiv către Bulevardul Aviatorilor.

Restricţii de trafic cauzate de Mitingul Sindicatului Cadrelor Militare, în Rezervă şi în Retragere


- Bulevardul Kiseleff, între strada Ion Mincu şi Piaţa Victoriei

- Bulevardul Aviatorilor

- Circulaţie rutieră interzisă pe artera de legătură cu Bd. Lascăr Catargiu şi Bd. Nicolae Titulescu

- Acces nepermis în Piaţa Victoriei, pe breteaua dinspre Bulevardul Iancu de Hunedoara către Calea Victoriei;

- Acces nepermis dinspre strada Paris către Piaţa Victoriei

Şi Ziua Flanţei va îngreuna circulaţia prin Bucureşti, în zilele de sâmbătă şi duminică. Traficul va fi închis pe strada Biserica Amzei (între strada Mendeleev şi Calea Victoriei) şi pe strada Christian Tell (între Piaţa Amzei şi Bulevardul Dacia), sâmbătă de la ora 14:30, până duminică ora 02:00 dimineaţa.

Străzi cu trafic închis, cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei

- Strada Biserica Amzei, între str. Mendeleev şi Calea Victoriei

- Strada Christian Tell, între Piaţa Amzei şi Bulevarul Dacia

Şi un tur ciclist va pune în dificultate circulaţia rutieră în zona Palatului Parlamentului. Manifestarea sportivă se va desfăşura în intervalul orar 20:00 - 20:30 pe traseul Parc Izvor - Bulevardul Naţiunile Unite - strada Izvor - Calea 13 Septembrie - Bulevardul Libertăţii - Bulevardul Naţiunile Unite - Parc Izvor. Bicicliştii se vor deplasa pe prima bandă de circulaţie, fără a se restricţiona traficul rutier, spun poliţiştii.

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti