Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trei persoane reţinute după incidentele de la sosirea lui Dragnea la ÎCCJ. Jandarmeria Capitalei: S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică (VIDEO)

Trei persoane reţinute după incidentele de la sosirea lui Dragnea la ÎCCJ. Jandarmeria Capitalei: S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică (VIDEO)

Un articol de: Sebastian Pricop - 15 Apr 2019, 11:30
Trei persoane reţinute după incidentele de la sosirea lui Dragnea la ÎCCJ. Jandarmeria Capitalei: S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei Eveniment

Jandarmeria Capitalei anunţă reţinerea a trei persoane care au cauzat incidente la sosirea lui Liviu Dragnea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie când protestatarii au reuşit să îl îmbrâncească pe liderul PSD, iar forţele de ordine au reuşit cu greu să îi facă loc prin mulţime.

”În legătură cu evenimentele de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Serviciul Informare Relații Publice și cu Publicul comunică următoarele:

Trei persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea identificării și luării măsurilor legale pentru nerespectarea măsurilor de ordine dispuse.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

Sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție face parte din categoria obiectivelor de importanță deosebită pentru activitatea statului, a cărui pază este asigurată permanent cu jandarmi, conform Hotărârii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei şi protecției obiectivelor, bunurilor și valorilor cu efective de jandarmi.

S-au luat măsuri de ordine și siguranță publică și în zona exterioară a obiectivului, având în vedere prezența a două grupuri de persoane.

Suntem în măsură să adaptăm dispozitivul de jandarmi în funcție de numărul de persoane prezente în spațiul public, cu scopul de a nu periclita bună desfășurare a activităților instituției și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Recomandăm participanților să manifeste înțelegere față de măsurile luate și să adopte un comportament civilizat.

Pe parcursul evenimentului, o să revenim cu detalii.”, arată Jandarmeria Capitalei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea