Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Miniștrii Justiției și Afacerilor Interne din UE, la București: Oficialii europeni, întâmpinați cu proteste (VIDEO) 

Miniștrii Justiției și Afacerilor Interne din UE, la București: Oficialii europeni, întâmpinați cu proteste (VIDEO) 

Un articol de: B1.ro - 07 Feb 2019, 10:08
Miniștrii Justiției și Afacerilor Interne din UE, la București: Oficialii europeni, întâmpinați cu proteste (VIDEO)  Foto: romania2019.eu Eveniment

Reuniunea Consiliului de Justiţie şi Afaceri Interne din Uniunea Europeană este umbrită de proteste. Polițiștii și angajații din penitenciare anunţă că vor lua cu asalt sediile ministerelor de Interne și Justiție. Asta chiar în timp ce joi, în Parlamentul României, sunt aşteptaţi miniştrii Justiţiei şi ai Afacerilor Interne din statele membre UE.

Primul protest va avea loc joi, la ora 9.00, în fața sediului MAI, după care, la ora 12.00, manifestația se va muta la Ministerul Justiției. 

Ulterior, pe 8 februarie, protestul va fi continuat la Parlament, potrivit unui comunicat de presă comun al Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor și Forumul Structurilor Asociative din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională.

Sindicaliștii sunt nemulțumiți de inechitățile salariale și de discriminarea pensionarilor militari.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   MAI,   Ministerul Justitiei