Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Revelion în siguranță la Palatul Parlamentului. În semn de respect față de victimele din Colectiv, organizatorii vor renunța în acest an la artificii

Revelion în siguranță la Palatul Parlamentului. În semn de respect față de victimele din Colectiv, organizatorii vor renunța în acest an la artificii

Un articol de: B1 TV - 28 Dec 2015, 10:42
Revelion în siguranță la Palatul Parlamentului. În semn de respect față de victimele din Colectiv, organizatorii vor renunța în acest an la artificii Foto: bucurestifm.ro Eveniment

Noaptea dintre ani le aduce românilor care vor petrece la Palatul Parlamentului, pe lângă un spectacol de neuitat şi măsuri sporite de siguranţă. În urma ameninţărilor teroriste din ultima perioadă , pentru a preveni orice incident, organizatorii vor colabora îndeaproape cu forţele de ordine şi cu serviciul de pază şi protecţie, transmite B1 TV.

Revelion în maximă siguranță la Palatul Parlamentului


Astftel, nicio persoană suspectă nu se va putea infiltra printre invitaţii de la Palat. Mai mult, o altă măsură de precauţie pentru invitaţi va fi lipsa focului de artificii de la miezul nopţii.

"După un an destul de tensionat mulţi aleg să participe la acest revelion , fiind cea mai sigură clădire din România, controlul făcându -se foarte strict. La intrare, vor fi filtre ca la aeroport, iar fiecare invitat va trebui să-şi lase numele , prenumele şi CNP-ul. Toți invitații vor fi controlați din timp. Cu siguranţă vor fi pe mâini bune acolo, pe mâinile SPP-ului, care va avea grijă de acestă clădire şi de revelion. Am fost surprinşi să avem invitaţi şi din străinătate , care au ales această locaţie, ca fiind una sigură. Avem şi din Europa şi din afara Europei care şi-au confirmat prezenţa", a declarat Alin Caraman, organizatorul evenimentului.

Astfel, cei care petrec noapte dintre ani la Palatul Parlamentului vor avea parte de multă distracţie, însă şi de siguranţă maximă. Accesul în palat se va face începând cu ora 19.00, iar numărul angajaţilor serviciului de pază şi protecţie va fi unul destul de ridicat, astfel încât la intrările din Parlament să nu se formeze niciun blocaj.

În semn de respect faţă de victimele din clubul Colectiv, dar şi ca o altă măsură de prevenţie, organizatorii revelionului vor renunţa în acest an la arficii, în schimb, le vor oferi invitaţilor un moment inedit.


Citeşte mai multe despre:   Revelion,   Palatul Parlamentului,   SPP,   control,   Colectiv