Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Revoluţionari amendaţi în Piaţa Universităţii. ''Vorbeşti cu el şi stă cu spatele. Ăsta e respectul faţă de cetăţean'' (VIDEO)

Revoluţionari amendaţi în Piaţa Universităţii. ''Vorbeşti cu el şi stă cu spatele. Ăsta e respectul faţă de cetăţean'' (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 21 Dec 2018, 09:48
Eveniment

Incident grav în Piaţa Universităţii, între poliţişti şi revoluționarii timișoreni veniți la troița din centrul Capitalei să-și comemoreze eroii morți. Autocarul lor a fost oprit de agenţii care le-au interzis să parcheze pe zona hașurată din Piața Universității, locul în care parcau de fiecare dată atunci când veneau în Bucureşti pentru a depune coroane, informează B1 TV. 

40 de oameni, toţi revoluţionari, au venit de la Timişoara pentru a depune o coroană de flori în memoria celor care au aprins scânteia Revoluției din 1989. Pentru că le-a fost interzis să oprească autocarul în zona haşurată, lucrurile au degenerat rapid şi s-a lăsat şi cu amenzi. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Teodor Mărieș, președintele Asociației ”21 Decembrie”, a fost amendat de polițiști și spune că la un moment dat erau acolo cinci mașini de Poliție.

”V-a dat Carmen Dan și Cucoș ordin să mă amendeze!”, le-a spus Mărieș agenților, în timp ce unul dintre ei completa procesul verbal.

”Vorbeşti cu el şi stă cu spatele. Ăsta e respectul faţă de cetăţean, faţă de contribuabil”, a remarcat unul dintre cei prezenți.

”Dragnea și-a tras poliție politică, ce vrei?”, a mai afirmat un bărbat.

Reprezentanții Poliției Municipiului București au spus că un bărbat a adresat injurii unui polițist și a fost sancționat. În plus, faptul că în perimetrul Pieței Universității se aflau mai mulți polițiști ține de normalitate, având în vedere că zona centrală a Capitalei este foarte aglomerată.

În cele din urmă, autocarul a parcat în zonă și revoluționarii au adus un omagiu eroilor din Decembrie 1989.
 

Citeşte mai multe despre:   Piata Universitatii
Loading...