Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Rezultatele Loteriei Vizelor pentru 2012, anulate din cauza unei erori informatice

Rezultatele Loteriei Vizelor pentru 2012, anulate din cauza unei erori informatice

Un articol de: - 14 Mai 2011, 11:40
Rezultatele Loteriei Vizelor pentru 2012, anulate din cauza unei erori informatice Foto: charmingasiatours.com Eveniment

Departamentul de Stat american a anunţat vineri că rezultatele Loteriei Vizelor vor fi anulate din cauza unei erori informatice care a viciat extragerea computerizată, informează Washington Post , adăugând că o nouă extragere va avea loc în luna iulie.

Peste 22.000 de persoane au fost deja anunţate, în mod eronat, că au fost desemnate câştigătoare în urma extragerii de pe data de 1 mai.

Înstituția și-a cerut scuze pentru aceată eroare, precizând că noile rezultate vor fi anunţate la jumătatea lunii iulie.

Eroarea informatică a determinat sistemele informatice să aleagă 90 la sută dintre câştigători dintre persoanele care au depus cererile în primele două zile ale perioadei de înscriere, care durează 30 de zile.

Loteria Vizelor a fost înfiinţată în 1994, pentru a acorda o şansă de imigrare legală cetăţenilor din ţările în curs de dezvoltare sau ţările care au rate mici de imigrare în SUA.

Citeşte mai multe despre:   vize,   Ambasada SUA,   Statele Unite,   Loto