Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru uciderea interlopului Emi Pian (VIDEO)

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru uciderea interlopului Emi Pian (VIDEO)

UPDATE, 7 august, ora 23.00: Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian. Decizia Tribunalului București nu e definitivă, dar tânărul de 26 de ani a fost dus în arest. Și el a fost rănit în altercaţie, fiind internat câteva zile în spital sub paza poliţiştilor.

UPDATE: Principalul suspect în cazul morţii şefului clanului Duduianu a fost reţinut vineri, după ce a fost audiat mai bine de patruore la Serviciul Omoruri, din cadrul poliţiei Capitalei, informează B1 TV.

Principalul suspect în cazul morţii şefului clanului Duduianu a ieșit, vineri dimineață, din spital pentru a fi audiat la Serviciul Omoruri. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, din clanul Rinu, care, încă din noaptea atacului, se află în custodia polițiștilor, sub pază strictă, la Spitalul Elias din Capitală. Nu e deloc sigur însă că el l-a ucis pe Emi Pian. Poliția Capitalei nu a reușit să confirme dacă individul este și cel care l-a înjunghiat mortal pe intelop.

Principalul suspect în cazul morții interlopului Emi Pian, audiat la Poliția Capitalei

„Mă bucur că am scăpat cu viață. Sunt nevinovat”, a declarat Emanuel Richard în momentul în care a ajuns la sediul Poliției.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Inițial, nu el a fost primul suspect în cazul uciderii liderului clanului Duduienilor, ci Ciprian Napi, care ar fi în continuare internat în spital după ce și el a fost implicat în conflictul sângeros care a avut loc în noaptea de luni spre marți, în cartierul Giulești din București. Și el va fi dus la audieri după ce va fi externat.

Între timp, a apărut varianta potrivit căreia, principalul suspect ar fi Emanuel Richard. Tânărul este foarte puțin cunoscut, nu are cazier.

De la producerea incidentului și până în acest moment, 15 persoane au fost audiate în acest caz, în calitate de martori.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În noaptea de luni spre marți, cei din clanul Duduianu s-au bătut cu cei din clanul Rinu,pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei, în urma unei partide de barbut în care interlopii nu s-ar fi înțeles.

Florin Mototoleaa ajuns la spital în dimineața zilei de marți, unde a decedat câteva ore mai târziu.

Răfuiala a fost sesizată în jurul orei 03.00, prin apel 112, însă Emi a murit în jurul orei 5:20, la Spitalul Universitar, unde medicii s-au chinuit mai bine de două ore să îl stabilizeze.

Sute de oameni s-au îmbulzit la priveghiul lui Emi Pian

În ultimele zile, sute de oameni au luat parte la priveghiul luiEmi Pian, iar situația este dificil de controlat de polițiști și jandarmi. După ce situația a scăpat de sub control miercuri, jandarmii au montat, joi, garduri în fața locuintei liderului clanului Duduianu pentru ca oamenii să nu se mai îmbulzească.

„S-au prezentat un număr mai mare de persoane pe timp de seară. S-a încercat, pe cât posibil, limitarea cestora pentru a intra în imobil. Aici trebuie să spunem că există un eveniment într-un spațiu privat. În momentul în care s-a stabilit că numărul acestora a depășit limita leagă, am luat măsuri. Avem aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale. În continuare muncim pentru identificare tuturos celor care au participat la eveniment, prin monitorizarea rețelelor de socializare.

De azi, avem o altă abordare și sperăm ca și membrii familiei care desfășoară acest eveniment să înțeleagă că trebuie să respectăm cu toții măsurile sanitare”, a spus Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei.

Duminică va avea loc înmormântarea interlopului, conext în care autoritățile au în vedere două aspecte: să nu apară episoade de violență și să fie protejată sănătatea oamenilor.

„Pentru duminică sunt două componente pe care MAI le va aborda: primul – să nu fie acte de violență și încălcarea liniștii și ordinii publice și al doilea – protejarea sănătății populației și reducerea oricăror posibilități de infectare cu noul coronavirus. În acest context, trebuie să fie respectate toate regulile sanitare. Vom aplica, în forță, toate măsurile prevăzute de lege dacă se încalcă regulile sanitare sau dacă se ajunge la o situație violentă”, a declarat ministrul Internelor, Marcel Vela, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe