Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment RISCĂ ÎNCHISOAREA: Gici Becali, implicat într-un dosar penal pentru amenințare (FOTO)

RISCĂ ÎNCHISOAREA: Gici Becali, implicat într-un dosar penal pentru amenințare (FOTO)

Un articol de: - 26 Aug 2017, 12:31
Foto: libertatea.ro Eveniment

Din nou probleme pentru Gigi Becali! Procurorii au deschis un dosar penal pe numele latifundiarului din Pipera dupa ce un jurnalist a făcut plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru ameninţare.

Becali urmează să fie audiat de polițiști, care la sfârșit vor dispune soluția în acest dosar, ce va trebui confirmată de Parchet, potrivit Cancan.

SURSA FOTO: CANCAN

”Urmare a plângerii formulate de dumneavoastră, vă comunicăm faptul că s-a înregistrat dosarul penal împotriva făptuitorului Becali George, iar dosarul a fost înaintat la Secţia 2 Poliţie pentru a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 206, art. 368 şi 369 Cod Penal (ameninţare, instigare la ură rasială - n.r.)”, arată procurorii.

Jurnalistul a scris în plângerea sa că Becali a lansat la adresa sa amenințări cu violență fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulți ziariști, și a atașat în plângere și filmarea în care latifuniarul era surprins făcând acest lucru.

”Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu....Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei... Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când... numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum! Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi... Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii... Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, a spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă.

”Scopul domnului Becali a fost transmiterea unor ameninţări către persoana subsemnatului. Elementul material a fost reprezentat de acţiunea de ameninţare cu o infracţiune, respectiv prin transmiterea unui mesaj privind un pericol la adresa subsemnatului. Este evident că domnul Becali a urmărit să insufle subsemnatului o stare de temere cu privire la un anumit rău pe care urmează să îl sufăr... Urmarea imediată este reprezentată în prezenta cauză de crearea unei stări de temere pentru siguranţa personală a subsemnatului, ştiut fiind că în ianuarie 2009 gărzile de corp ale domnului Becali au folosit ilegal arme în încercarea de a opri persoanele care furaseră maşina domnului Becali. Tot cu ocazia acestui eveniment, persoana suspectată de furtul autovehiculului a fost sechestrată de domnul Becali, în acest sens fiind întocmit şi un dosar penal”, se mai arată în plângerea depusă la Parchet.

Citeşte mai multe despre:   Becali,   Parchet
 
 
 
Loading...