Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Risipă de apă pe străzile Iașului: Pietonii și șoferii, afectați de o avarie la o conductă magistrală de apă potabilă (FOTO)

Risipă de apă pe străzile Iașului: Pietonii și șoferii, afectați de o avarie la o conductă magistrală de apă potabilă (FOTO)

Un articol de: - 09 Aug 2016, 16:22
Risipă de apă pe străzile Iașului: Pietonii și șoferii, afectați de o avarie la o conductă magistrală de apă potabilă (FOTO) Foto: bzi.ro Galerie foto (4) Eveniment

Traficul în Iași se desfășoară cu dificultate, după ce dintr-o dură de canal se risipesc cantități foarte mari de apă, potrivit bzi.ro.

Atât pietonii, cât și șoferii au întâmpinat dificultăți în circulație. Este vorba despre o avarie aparută la o conductă magistrală de apă potabilă, din oțel, de 800 mm diametru.

Echipa de intervenție a realizat manevre specifice de închidere a alimentării apei din conducta afectată, pentru a trece ulterior la identificarea și la rezolvarea disfunctionalității apărute.

Defecțiunea a apărut într-un cămin de vane, în spațiul verde, la o piesă de legătură, care s-a uzat.

Pentru a remedia această avarie, a fost nevoie de întreruperea apei potabile către două societăți comerciale din zonă, alimentate din conducta magistrală.

Informaţia orei îl are în centru pe Radu Mazăre, care tocmai a...

 

 

Citeşte mai multe despre:   soferi