Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Risipă de apă pe străzile Iașului: Pietonii și șoferii, afectați de o avarie la o conductă magistrală de apă potabilă (FOTO)

Risipă de apă pe străzile Iașului: Pietonii și șoferii, afectați de o avarie la o conductă magistrală de apă potabilă (FOTO)

Un articol de: - 09 Aug 2016, 16:22
Risipă de apă pe străzile Iașului: Pietonii și șoferii, afectați de o avarie la o conductă magistrală de apă potabilă (FOTO) Foto: bzi.ro Galerie foto (4) Eveniment

Traficul în Iași se desfășoară cu dificultate, după ce dintr-o dură de canal se risipesc cantități foarte mari de apă, potrivit bzi.ro.

Atât pietonii, cât și șoferii au întâmpinat dificultăți în circulație. Este vorba despre o avarie aparută la o conductă magistrală de apă potabilă, din oțel, de 800 mm diametru.

Echipa de intervenție a realizat manevre specifice de închidere a alimentării apei din conducta afectată, pentru a trece ulterior la identificarea și la rezolvarea disfunctionalității apărute.

Defecțiunea a apărut într-un cămin de vane, în spațiul verde, la o piesă de legătură, care s-a uzat.

Pentru a remedia această avarie, a fost nevoie de întreruperea apei potabile către două societăți comerciale din zonă, alimentate din conducta magistrală.

O femeie din Argeș a găsit 10.000 de lei într-o parcare și a crezut că poate să-i păstreze. După patru zile cineva i-a bătut la ușă

 

 

Citeşte mai multe despre:   soferi