Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Robert Turcescu, către Mircea Badea: Nicolae Popa va fi adus în ţară în câteva săptămâni

Robert Turcescu, către Mircea Badea: Nicolae Popa va fi adus în ţară în câteva săptămâni

Un articol de: - 22 Mar 2011, 22:28
Eveniment

"Evenimentul Zilei", de pe B1 TV

"Eu, ca ziarist de investigaţii, vin şi eu cu o informaţie. Din păcate nu pot cita o sursă oficială. Dar sper ca realitatea următoarelor zile, doamnelor şi domnilor, să confirme această declaraţie pe care v-o fac acum. (...) Preşedintele Indoneziei trebuia să semneze, după cum vă aduceţi aminte, toată povestea aceea cu extrădarea lui Nicolae Popa (FNI) din Indonezia în România şi s-a tot discutat - îmi aduc aminte că domnul Mircea Badea tot întreba la un moment dat, într-o emisiune de televiziune: Eh, Turcescule, când vine domnul Popa?

"În momentul de faţă, traseul este aşa: de la preşedintele indonezian se duce către poliţia indoneziană - autorităţile statului indonezian - de acolo către Interpol şi, din câte înţeleg eu în momntul de faţă, e o procedură care se termină în termeni de săptămâni. Deci, în următoarele săptămâni, domnul Nicolae Popa (FNI) aterizează la Bucureşti", a mai spus jurnalistul.

Turcescu anunţă extrădarea lui Popa
"Era unul, Turcescu, care, când îl arestară pe Vântu, multe lume zise că Băselu' făcu nasoale, le zise la slugile lui de prin Parchet, măi ia gata mă cu ăsta, hai să oferim poporului nişte circ şi unei părţi din popor nişte satisfacţie, că ce altceva, nu? Bun... Şi atunci a venit Turcelu', care a zis că nu, că cică preşedintele Indoneziei a semnat extrădarea lui Popa, dacă mai ţineţi minte, Nicolae Popa, vă mai aduceţi aminte. Şi că deci va fi extrădat. Păi şi dacă va fi extrădat, înseamnă că vine aci în România şi deci se complică lucrurile... Deci de-asta s-a băgat viteză în toată treaba asta cu favorizarea infractorului, că uite, vine ăla, deci vine proba. Cum ar veni, e proba pe drum", spune Mircea Badea pe 11 noiembrie 2010.

"Băi, e departe Indonezia, nu zic, dar şi Badea Cârţan, legendarul Badea Cârţan, cu o traistă-n băţ dacă pleca mergea până acum în România, ba chiar până în Suedia. (...) Atunci, am şi eu o întrebare către deontologul Turcescu. (...) Să înrebe el pe sursele alea ale lui de îi dau lui stenograme în premieră de îi spun lui cum semnează preşedintele Indoneziei extrădări, să ne spună şi nouă mai vine Nicolae Popa sau nu mai vine?", mai spunea Badea atunci.


Citeşte mai multe despre:   mircea badea,   Robert Turcescu,   Evenimentul Zilei,   extradare,   Indonezia,   turcescu
 
Loading...