Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Robert Turcescu o ACUZĂ pe Eugenia Vodă, după episodul cu Emilia Șercan: ”A lovit tare în bunul simț și în buna măsură a meseriei de jurnalist”

Robert Turcescu o ACUZĂ pe Eugenia Vodă, după episodul cu Emilia Șercan: ”A lovit tare în bunul simț și în buna măsură a meseriei de jurnalist”

Un articol de: - 03 Apr 2017, 07:36
Eveniment

Fostul jurnalist Robert Turcescu, actual deputat PMP, o critică pe Eugenia Vodă, pentru că nu a tăiat la montaj momentul în care Emilia Șercan a avut o cădere emoțională în timpul unui interviu de la TVR. Turcescu susține că Eugenia Vodă ”a lovit tare în bunul simț și în bună măsură a meseriei de jurnalist”.

”Am înregistrat, cîndva, un interviu cu un personaj foarte cunoscut în spațiul public românesc și internațional. Un mare regizor. Omul a avut la un moment dat o cădere de tip black-out în emisiune. Culmea e că dacă aș fi lăsat acel moment la montaj, s-ar fi încadrat în linia editorială emoționantă din interviu. Nu era nimic penibil acolo, ba, din contra, căderea lui, urmată de câteva lacrimi, ar fi sporit emoția dialogului. Am tăiat însă acea secvență la montaj. Pur și simplu nu mi s-a părut corect să procedez altfel. 
"Profesionista" nu s-a îndurat. După atîtea șabloane rostite ipocrit pe post de "mari interogații", afectat și dînd ochii peste cap, i s-o fi părut că a dat lovitura. Ce-i drept, a lovit tare în bunul simț și în buna măsură a meseriei de jurnalist, așa puțină cîtă va mai fi ea...”, scrie Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:   turcescu
 
Loading...