Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment România în alertă: Bacteria E.coli depistata în magazine, abatoare și restaurante din 8 județe din țară (VIDEO)

România în alertă: Bacteria E.coli depistata în magazine, abatoare și restaurante din 8 județe din țară (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Sep 2016, 20:19
România în alertă: Bacteria E.coli depistata în magazine, abatoare și restaurante din 8 județe din țară (VIDEO) Eveniment

Alertă în 8 judeţe din ţară! Inspectorii de la ANSVSA au descoperit E.coli în cele 14 probe prelevate din mai multe magazine, abatoare şi restaurante. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, tulpina de E.-coli este aceeaşi care a provocat moartea mai multor bebeluşi din Argeş, în urmă cu câteva luni.

În urma acestor verificări, a fost depistate produse infestate cu bacteria E.Coli în 14 locații din județele Vâlcea, Suceava, Tulcea, Sibiu, Caraș Severin, Bistrița Năsăud, Olt și Prahova.

Inspectorii au descoperit acestă bacterie în probe prelevate într-un abator din Vâlcea și într-un alt abator din Suceava, chiar în carnea tocată și cârnații din magazine din Tulcea, în pasta de mici dintr-un restaurant din Caraș Severin, în telemeaua de oaie din Olt, dar și în laptele de la o fermă din Prahova.

În ultima săptămână, inspectorii ANSVSA au prelevat și analizat 171 de probe din abatoarea, magazine, supermaketuri și dozatoare de lapte.

România în alertă: Bacteria E.coli depistata în magazine, abatoare și restaurante din 8 județe din țară

 

Citeşte mai multe despre:   bacterie,   ANSVSA,   carne,   restaurante