Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DOLIU în familia lui Gabriel Oprea: A plecat la cele veșnice lăsând în urmă multă durere și suferință. Drum lin spre lumină!

DOLIU în familia lui Gabriel Oprea: A plecat la cele veșnice lăsând în urmă multă durere și suferință. Drum lin spre lumină!

Un articol de: B1.ro - 05 Dec 2018, 14:48
DOLIU în familia lui Gabriel Oprea: A plecat la cele veșnice lăsând în urmă multă durere și suferință. Drum lin spre lumină! Eveniment

Armata României a mai pierdut un om de bază, un general devotat țării.

Am aflat cu tristețe vestea încetării din viață a generalului(rz.) Valeriu Nicuț, militar de excepție, care și-a dedicat întreaga viață Armatei României.”, transmite Nicolae Ionel Ciucă, șeful Statului Major General.

REPEDE CLICK AICI: A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE LÂNGĂ VILA ELENEI UDREA DIN COSTA RICA (FOTO ȘOC DE LA FAȚA LOCULUI)

“Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească!”, adaugă Ciucă.

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

Valeriu Nicuț a fost cumnatul fostului ministru Gabriel Oprea.

Oprea arată că pe lângă relațiile de rudenie, Nicuț i-a fost și un foarte bun prieten.

Generalul Valeriu Nicuț a trecut în veșnicie

Se spune că oamenii plăcuți lui Dumnezeu pleacă mult prea devreme la El. Un astfel de om a plecat la ceruri în această noapte, lăsând în urmă multă durere și suferință. Valeriu Nicuț, cumnatul și bunul meu prieten, a părăsit această lume, pe care a iubit-o atât de mult.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Valeriu Nicuț a fost general al Armatei României, secretar de stat pentru politica de apărare şi planificare, locţiitor al şefului Statului Major General, reprezentant militar al Statului Major General la Comandamentul Suprem al Forţelor Aliate din Europa, la Mons, Belgia, şeful Secţiei Parteneriat din Divizia Cooperare şi Securitate Regională din cadrul Statului Major Militar Internaţional, Cartierul General al NATO, Bruxelles, Belgia.
Profesionalismul, expertiza și prestigiul său militar mi-au fost sprijin real în activitatea de ministru al apărării naționale și apoi de vicepremier pentru securitate națională.

Un exemplu de patriotism, un profesionist excepțional, un brav militar, Valeriu Nicuț și-a dedicat întrega viață Armatei și Țării. Cei care au avut bucuria să-l cunoască, l-au apreciat, l-au respectat și l-au iubit.

Este o mare pierdere pentru Armata Română, pentru sistemul de securitate și pentru România. Este o mare pierdere pentru UNPR.

Durerea provocată familiei de moartea sa este nemărginită. Eu am pierdut un prieten de o viață.
Vali a fost un optimist incurabil, un suflet cald, un om luminos și bun, care a iubit viața, a iubit oamenii. A trăit demn și demn a plecat dintre noi. Și-a dorit să fie în viață în ziua în care România a sărbătorit Centenarul Marii Uniri și Dumnezeu i-a îngăduit să fie. S-a stins noaptea trecută, împăcat.

Nu-l vom uita niciodată! Mereu va fi în inimile și în rugăciunile noastre! Drum lin spre lumina, bunul meu prieten!”, arată Gabriel Oprea.