Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Românul ai cărui copii au fost dați spre adopție unei familii de homosexuali din Marea Britanie va fi audiat în Comisia pentru românii de pretutindeni

Românul ai cărui copii au fost dați spre adopție unei familii de homosexuali din Marea Britanie va fi audiat în Comisia pentru românii de pretutindeni

Un articol de: - 28 Iun 2016, 11:27
Românul ai cărui copii au fost dați spre adopție unei familii de homosexuali din Marea Britanie va fi audiat în Comisia pentru românii de pretutindeni Foto: ziarulromanesc.net Eveniment

Românul ai căror copii au fost luați de statul englez și dați spre adopție unei familii de homosexuali va fi audiat în Comisia pentru românii de pretutindeni, informează Libertatea.

Florin Barbu speră că aleșii români îl vor ajuta ca cei doi copii ai săi, în vârstă de opt și cinci ani, să fie repatriați.

Românul își dorește ca oricine din familia sa extinsă să îi poată lua în grijă pe micuți și susține că aceștia i-au fost luați de autoritățile engleze doar pentru că s-a despărțit de soția lui. Mai mult, Florin Barbu susține că englezii vor să îl aresteze pentru că deține date din dosar.

Românul a dclarat că nu a mai vorbit cu copiii lui din noimebrie 2014.

„Îmi fac griji pentru ei. Ce mănâncă? Ce fac?”, a spus Florin Barbu.

Totul a început în anul 2014, când Florin şi soţia lui au intrat în atenţia autorităţilor engleze, după ce vecinii au anunţat poliţia că cei doi se ceartă foarte des. Cei doi s-au despărțit, după ce românul a aflat că soție lui avea o relație cu altcineva. Astfel, din cauza tensiunilor din familie, dar și pentru că mama copiilor ar avea tulburări de personalitate, autoritățile engleze au decis să ia copiii din familie.

Ulterior, Florin Barbu a pierdut drepturile asupra copiilor săi, care urmează să fie adoptaţi de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie.

Pentru că autoritățile au refuzat să-i plaseze pe cei mici în cadrul familiei extinse din România, tatăl lor a intrat în greva foamei. După 18 zile, el a renunţat, dar a continuat să protesteze în faţa Curții Europene pentru Drepturile Omului.

Pe 20 iunie, judecătorii englezi au decis ca cei doi copii să nu se întoarcă la tatăl lor, ci să fie dați spre adopție unei familii de homosexuali.Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Citeşte mai multe despre:   român,   copii,   Marea Britanie,   audiente,   comisie,   Parlamentul Romaniei