Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Românul condamnat la moarte în Malaezia își acuză tatăl că nu îl ajută: Nu știu ce a făcut cu banii de la domnul Becali

Românul condamnat la moarte în Malaezia își acuză tatăl că nu îl ajută: Nu știu ce a făcut cu banii de la domnul Becali

Un articol de: - 21 Sep 2015, 15:28
Românul condamnat la moarte în Malaezia își acuză tatăl că nu îl ajută: Nu știu ce a făcut cu banii de la domnul Becali Eveniment

Românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, Ionuț Gologan,  își acuză tatăl că a cheltuit banii pe care i-a primit de la Gigi Becali.

Acesta spune că părintele său se plimbă în loc să-l ajute cu bani să-și poată lua mâncare sau să meargă la stomatolog.

"Tata, de cand il stiu eu, este la fel. Se plimba de colo-colo si plange ca vrea sa ma ajute pe mine, dar, de fapt, nu ma ajuta pe mine, ci se ajuta pe el. Atunci cand i-a dat domnul Becali 3.000 de euro, i-am zis: «Tata, ai venit aici in iunie, nu trebuie sa mai vii inca o data asa de repede, nu are rost sa te vad prin geam doar 40 de minute. Trimite-mi banii sa ii folosesc. Pot sa cumpar mai multa mancare, sa imi continui tratamentul dentar, sa iau o cartela telefonica sa sun acasa». Si zice tata: «Bine, bine, ti-i trimit». Si mi-a trimis 1.500 de euro. Ce a facut cu restul... nu stiu. Domnul Becali mi-a spus ca va vorbi cu doamna consul. Am incercat sa il sun pe domnul Becali, sa ii explic ce se intampla si am vazut ca dansul este suparat si mi-a inchis foarte repede. Fiind inchis aici, nu pot sa ii explic dansului ce fel de om sunt eu, ce gandesc, prin ce trec aici", a declarat Ionut Gologan pentru Ziarul Ring.

Ionuț Gologan susține că ar fi găsit un avocat cu o vastă experiență care l-ar putea ajuta să scape de condamnarea la moarte. Prețul acestuia este însă piperat - 90.000 de euro, iar Gigi Becali nu vrea să se mai implice în acest caz.

"Am găsit avocatul numărul unu în Malaysia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani». Vedeţi, eu cred că doar domnul Becali mă poate ajuta. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba. M-am simţit jenat, i-am zis: «Vă mulţumesc, este un avocat cu experienţă, este tot ce am putut să facem, eu v-am întrebat pe dvs. dacă ne puteţi ajuta sau nu». Şi dânsul, fiind supărat pe tata bănuiesc, mi-a spus că nu are atâţia bani. Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul, dar nu ştiu dacă au luat sau nu legătura. Eu sunt închis, am acces la telefon mai greu şi nu pot să îl sun în fiecare zi. Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot să îl deranjez tot timpul. În tata nu am încredere să îi explice situaţia mea”, a mai declarat Ionuț.

Am găsit avocatul numărul unu în Malaysia şi ar putea să mă scoată. Poate nu să fiu liber, ci doar cu o pedeapsă de 18-20 de ani». Vedeţi, eu cred că doar domnul Becali mă poate ajuta. Problema e însă că, în momentul în care l-am sunat şi i-am zis că preţul avocatului este în jur de 90.000 de euro, domnul Becali mi-a zis că nu are atâţia bani, că nu aruncă banii degeaba. M-am simţit jenat, i-am zis: «Vă mulţumesc, este un avocat cu experienţă, este tot ce am putut să facem, eu v-am întrebat pe dvs. dacă ne puteţi ajuta sau nu». Şi dânsul, fiind supărat pe tata bănuiesc, mi-a spus că nu are atâţia bani. Domnul Becali mi-a spus că va vorbi cu doamna consul, dar nu ştiu dacă au luat sau nu legătura. Eu sunt închis, am acces la telefon mai greu şi nu pot să îl sun în fiecare zi. Domnul Becali este un om important, are grijile lui, iar eu sunt un nimeni, un prizonier, nu pot să îl deranjez tot timpul. În tata nu am încredere să îi explice situaţia mea”.

Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/265645/2015/INTERVIU-EXCLUSIV-cu-romanul-condamnat-la-moarte-in-Malaysia-Nu-sunt-la-fel-ca-tata-sa-MINT-PENTRU-BANI

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Malaezia