Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Românul din Teleorman care munceşte 14 ore pe zi în Londra: Vrei să faci o schimbare? Dă tu exemplu!

Românul din Teleorman care munceşte 14 ore pe zi în Londra: Vrei să faci o schimbare? Dă tu exemplu!

Un articol de: B1.ro - 14 Mar 2018, 18:57
Românul din Teleorman care munceşte 14 ore pe zi în Londra: Vrei să faci o schimbare? Dă tu exemplu! Foto: Adevărul Eveniment

Adrian Bulibaşa a plecat acum 15 ani din Zimnicea ca să-și facă un rost în viață. Acum trăiește în Marea Britanie, are o mică afacere și este căsătorit cu o braziliancă. 

Bulibaşa locuieşte în Londra, unde are o mică afacere în construcţii, închiriază utilaje de la unii şi prestează servicii la alţii. Seara, el lucrează la un proiect online.

”Muncesc mult şi din greu. Ziua mea este haotică, 10 ore pe macara, 4 ore pe laptop, 4 ore cu familia şi 6 ore le dorm. Asta când mă lasă fetiţa, că este încă mică şi nu doarme prea bine noaptea. Ah ... s-au terminat cele 24 de ore?! Din cauza aceasta câteodată lucrurile merg lent, deoarece ziua are doar 24 de ore şi sunt ocupat tot timpul… Nu este uşor, dar numai aşa vei ajunge undeva“, a spus tânărul, citat de Adevărul.

Pe un grup de Facebook creat chiar de el, Adrian Bulibaşa a văzut cum arată Zimnicea astăzi și a constatat că oameni vorbesc foarte mult despre politică și se plâng de politicieni.

În opinia sa, România are nevoie de o schimbare de mentalitate și de atitudine, dar și de un lider cu o mentalitate modernă:

”În urmă cu câteva zile (n. r. pe 1 martie), la Zimnicea, în alte părţi din Teleorman şi în ţară, condiţiile meteo au au dat un pic de dureri de cap oamenilor, mai ales celor mai vulnerabili - bătrânilor din Zimnicea rămaşi singuri sau celor la care familiile lor nu puteau să ajungă la ei ca să-i ajute. O fată, Simona Cătălina, a publicat pe Grupul Zimnicea că ar avea nevoie de nişte voluntari, care pe 1 martie să meargă la casele bătrânilor şi să le deszăpezească intrările la case şi să aibă acces la stradă. Exemplar! Sunt fanul Simonei! La genul acesta de activităţi mă refer. Zimnicenii au nevoie să se ajute mai mult. Vrei să faci o schimbare? Dă tu exemplu! Exact cum a făcut şi Simona Cătălina, cu chestii simple. Nu se fac schimbări imense peste noapte, dar totul începe cu o mică acţiune. Nu se face nimic dacă nu faci nicio acţiune”.

Citeşte mai multe despre:   Teleorman,   Stiri Zimnicea,   Londra